A takie zakupy mam dla Huberta do jego ogrodeczka
Dla Olgusi
I moje
Trawy ,różanecznik, hortensja niebieska i róż i formowane iglaki nie pamiętam nazwy no i jabłoń ozdobna i floksy niskie tez takich nie mam gdzie i jak posadze nie wiem myślę nad tym.
Ewuś piękności zakupy - każdy z Rodziny ma coś dla siebie - mnie najbardziej podobają się poniższe chłopki i babeczki - powiedz mi w jakiej cenie są takie - Mężowi coś takiego się marzy - jak zobaczył u Małgosi drewniane postacie to od razu mu się spodobały Ja na mapie sprawdziłam gdzie jest Stare Pole bo to chyba nazwa miejscowości a nie szkółki- mus Kochana jechać nad morze zamiast w góry
Basiu przyznam szczerze ze nie wiem nie pytalam bo mnie nie interesowały .A tak to miejscowość tam wiosną i jesienią są targi kwiatowe było ciekawie no i M z dziećmi był w domu to się oderwalam od codzienności .
Super zakupy te klony mnie urzekły mój jakiś taki mały hihihi a te mają tyle liści
Powiem Ci że super działasz i ogrodzenie które nada wykończenie działce i te rośliny super będzie pięknie !!!!!!
Pozdrawiam
Ewuś w tamtym roku miałam hortensje róż i niebieski .Kupiłam specjalny nawoź do niebieskiej jakiś wybarwiający kwiat - z tego co się orientuję to kolor zależy od ph ....
No kochana, kolejne piekne zakupy! U siebie juz pisalam, ze w takim tempie to Ty swoja 3 razy wieksza dzialke obsadzisz niz ja idziecie jak burza
Pozdrawiam
Kasiu ile ja się nawalczylam aby M kochany ruszył z ogrodzeniem i w końcu uzylam małego podstępu ,że on często wyjeżdża a ja się BOJEM sama na " odludziu"hehe ale on nie uwierzył ze ja z takim męskim harakterem się boje ale hyba się udało bo ogrodzenie się robi hehe.
Basiu po 8 latach mnialam wypad bez dzieci i M aż mi glupio było a jak na targu kwiatowym dzieci krzyczaly mama to głową mi się odwracala bo myślałam że to moje wołają hehe