Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 13:23, 27 kwi 2014

Betka napisał(a)
Ewuś w tamtym roku miałam hortensje róż i niebieski .Kupiłam specjalny nawoź do niebieskiej jakiś wybarwiający kwiat - z tego co się orientuję to kolor zależy od ph ....

Tak wiem Beatko masz rację
Luckaa 13:41, 27 kwi 2014

Mają mają, tylko obejrzała sobie, mieli nawet takiego modrzewia jak chciałam, w mojej szkólce sa najlepsze ceny wiec mysle że ten modrzew bedzie w dobrej cenie , guła nie zapytałam o cene, bo i tak nie mialam przy sobie tylu pieniedzy.
BASIA8 13:46, 27 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)

Basiu po 8 latach mnialam wypad bez dzieci i M aż mi glupio było a jak na targu kwiatowym dzieci krzyczaly mama to głową mi się odwracala bo myślałam że to moje wołają hehe

Ewuś chyba Cię rozumiem - Ja mam Małego tylko od 3 miesięcy a na zakupach nie mogę się odnaleźć - cały czas myśle - czy wszystko ok, czy nie płacze - obłęd jakiś - wczoraj wyszłam do sklepu oddalonego od domku o 5 minut drogi spacerkiem - leciałam jak popażona ulicą co chwile zaglądając do telefonu czy Mama nie dzwoniła - Mąż był na podwórku, a Ja i tak się bałam o Niego - jestem jakaś przesadnie nadopiekuńcza - na dłuższą metę idzie zwarjować.
Ewa4 19:18, 27 kwi 2014

Basiu tak to juz jest ,że przeżywamy nawet krótkie rozstanie z dziećmi .Normalne objawy jak się jest mamą ja też tak mam hehe .
Ewa4 22:28, 27 kwi 2014

No i wreszcie taka sobie fotka jutro dokończenie hehe
Gardener27 22:44, 27 kwi 2014

Fajne to ciurkadełko Trochę kosmiczne z tymi ledami w nocy
kitek81 22:52, 27 kwi 2014

ale ten Twój em musi Cię kochać najpierw ogrodzenie teraz ciurladełko nie masz za dobrze jeszcze sobie kwiatków ostatnio nakupiła
żartuję! bo oczywiście cieszę się razem z Tobą a gdzie zrobiliście ciurladełko? gdzieś blisko tarasu?
Ewa4 23:10, 27 kwi 2014

Gardener27 napisał(a)
Fajne to ciurkadełko Trochę kosmiczne z tymi ledami w nocy

Przemku trochę koloru mi wpadło do ogrodu przez te Ledy w ciurkadelku ale wreszcie działa i mogę dokończyć rabate .
Ewa4 23:19, 27 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
ale ten Twój em musi Cię kochać najpierw ogrodzenie teraz ciurladełko nie masz za dobrze jeszcze sobie kwiatków ostatnio nakupiła
żartuję! bo oczywiście cieszę się razem z Tobą a gdzie zrobiliście ciurladełko? gdzieś blisko tarasu?

Kasiu myślisz ze po 10 latach jeszcze mnie kocha hehe?
Biedak nie ma wyjscia haha ale juz na poważnie ciurkadlo jest za domem przy tarasie .
Ewa4 07:05, 28 kwi 2014

Dziś zabieram się za dokończenie rabaty przy ciurkadełku ale pod żwirek położę agrowłókninę bo ciężko póżniej wypielić z tych kamyczków a wczoraj z hukiem usunełam szmatkę przy iglakach i aż odetchnęłam bo nie będzie już tego widać z okna bo ciągle wiatr mi ją odkrywał a zielsko tak przerosło tą szmatkę że siły musiałam użyć .Mojemu M spodobało się ciurkadełko że nabrał chęci do pracy w ogrodzie hihi.

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM ŻYCZĘ.