Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Gardener27 00:58, 25 maj 2014

Ewa gdybyś mieszkała bliżej wpadłbym do Ciebie i rozprawiłbym się z tymi chwaściorami które opanowują Twój ogród Oj będziesz miała mnóstwo pracy jak znajdziesz wolną chwilę Współczuję okresu ząbkowania U mnie też problem z uzębieniem Byłem w piątek u dentysty ale jest gorzej niż było U mnie właśnie pada deszcz bardzo spokojnie i podlewa spragnioną ziemię po paru dniach upałów
W piątek byłem z wizytą u koleżanki z pracy która dopiero zaczyna przygodę z ogrodem Prosiła mnie bym rzucił okiem na działkę i zaproponował jakieś rozwiązania Chce mieć nowoczesny ogród z klasą Głowę mam pełną pomysłów ale muszę to wszystko przelać na papier To moje pierwsze doświadczenie z projektowaniem przestrzeni nie dla siebie lecz dla innych Zobaczymy co z tego będzie
Pozdrawiam
Ewa4 02:26, 25 maj 2014

O Przemek no to masz wyzwanie ale komuś zawsze lepiej się doradza także na pewno dasz sobie z tym rade a tym bardziej ,ze jak ma być z klasą to pokaż jej gotowe projekty Szefowej może coś jej się spodoba no ale pytanie czy lubi bukszpan ,Żorawki ,trawę, Hortensję jak to jej się spodoba to masz z górki hehe.
Ewik 10:36, 26 maj 2014

Ewa,twoje male hortki cudne a żurawki jak porosły
Ewa4 21:12, 26 maj 2014

Żórawki polubiłam jak znalazłam się na O.i trawki tego u mnie ostatnio przybywa i horti też.
Pęcherznica jak nie pomylilam nazwy

I winobluszcz obrasta mi taras ale myślę o zmianie na róże pnaco
Gardener27 23:34, 26 maj 2014

Ewa4 napisał(a)

Nie pomyliłaś się to Pęcherznica diabolo Ja u siebie mam 5 letni krzak i ma ponad 3 metry Najlepiej przebarwia się w pełnym słońcu bo w cieniu lekko jest zielona

Dzisiaj oddałem koleżance wstępny projekt ogrodu Nie mieliśmy za dużo czasu by porozmawiać więc ma się zapoznać w domu ze wszystkim i jutro porozmawiamy Ogólnie była pod wrażeniem a to dobrze wróży bo te moje bohomazy mało profesjonalne

Jak ząbkowanie ?

Pozdrawiam!
Ewa4 06:34, 27 maj 2014

O to się uwinoles z wstępnym projektem .Szczerze to jestem ciekawa co jej zaproponowałes a może by tak ta znajoma wątek założyła a my byśmy podgladali hehe fajnie by było i ciekawie .ząbkowanie narazie przeszło to i trochę wczoraj popracowalam aż mi dziwnie było ze znów młody 3 godziny śpi i się nie budzi .
iwonaal 09:02, 27 maj 2014

Pozdrawiam wtorkowo. Uwielbiam pęcherznice.
Gardener27 16:35, 27 maj 2014

Ewa4 napisał(a)
O to się uwinoles z wstępnym projektem .Szczerze to jestem ciekawa co jej zaproponowałes a może by tak ta znajoma wątek założyła a my byśmy podgladali hehe fajnie by było i ciekawie .ząbkowanie narazie przeszło to i trochę wczoraj popracowalam aż mi dziwnie było ze znów młody 3 godziny śpi i się nie budzi .

Kurczę Szkoda że nie zrobiłem zdjęcia projektowi tylko go od razu oddałem Nie pomyślałem bo wszystko ostatnio na wczoraj Monika też wpada na ogrodowisko ale ona to już zupełnie na nic nie ma czasu
Może to ząbkowanie nie będzie takie straszne Korzystaj z drzemek póki się da
Ewa4 22:37, 27 maj 2014

Przemku no to ja juz Cie widzę jak wg.własnego projektu biegasz z roślinami u Moniki i sadzisz roslinki jak ona nie ma czasu to wykonawca projektu będzie musiał zrobić hihi.Pozdrawiam
Gardener27 17:36, 28 maj 2014

Może tak będzie Ustawianie i sadzenie rośli należy do najprzyjemniejszych w całym założeniu zakładania ogrodu Myślę że gdyby się zdecydowała na realizację mojego planu nastąpiło by to dopiero na jesień