Gardener27
00:58, 25 maj 2014

Ewa gdybyś mieszkała bliżej wpadłbym do Ciebie i rozprawiłbym się z tymi chwaściorami które opanowują Twój ogród
Oj będziesz miała mnóstwo pracy jak znajdziesz wolną chwilę
Współczuję okresu ząbkowania U mnie też problem z uzębieniem Byłem w piątek u dentysty ale jest gorzej niż było U mnie właśnie pada deszcz bardzo spokojnie i podlewa spragnioną ziemię po paru dniach upałów
W piątek byłem z wizytą u koleżanki z pracy która dopiero zaczyna przygodę z ogrodem Prosiła mnie bym rzucił okiem na działkę i zaproponował jakieś rozwiązania Chce mieć nowoczesny ogród z klasą Głowę mam pełną pomysłów ale muszę to wszystko przelać na papier To moje pierwsze doświadczenie z projektowaniem przestrzeni nie dla siebie lecz dla innych Zobaczymy co z tego będzie
Pozdrawiam

W piątek byłem z wizytą u koleżanki z pracy która dopiero zaczyna przygodę z ogrodem Prosiła mnie bym rzucił okiem na działkę i zaproponował jakieś rozwiązania Chce mieć nowoczesny ogród z klasą Głowę mam pełną pomysłów ale muszę to wszystko przelać na papier To moje pierwsze doświadczenie z projektowaniem przestrzeni nie dla siebie lecz dla innych Zobaczymy co z tego będzie
Pozdrawiam