Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 21:54, 06 cze 2014

Tusiala napisał(a)
Śliczne żółte żuraweczki masz. Trawki też niczego sobie

Trawki ciągle dokupuje ale male sadzonki z nadzieja że urosna.
Ewa4 21:55, 06 cze 2014

iwonaal napisał(a)
Bardzo ładnie.

Dzięki pozdrawiam.
Betka 22:17, 06 cze 2014

Ewa4 napisał(a)

Beata jeszcze tak jak w zeszłym roku pisalas jest tam miejsce na laweczke nie mam czasu kupić ale ciekawe jak zakwitną jaki będzie efekt bo na jesieni tą hortensjowa rabate robilam ale brak mi jeszcze z 10 berberysow admiration a u mnie nie ma w szkółkach .

Z tego co pamiętam to chyba ja Ci kupowałam tego berberysa Więc jak Ci potrzeba to możemy się dogadać hihihi reszto jak zawsze hihihihi
Ewa4 23:08, 08 cze 2014

Betka napisał(a)

Z tego co pamiętam to chyba ja Ci kupowałam tego berberysa Więc jak Ci potrzeba to możemy się dogadać hihihi reszto jak zawsze hihihihi

Beatko od dłuższego czasu o tym myślę ,że chyba Cie poprosze o przysłanie jeszcze zalicze te moje szkółki spytam czy jest szansa na te berberyjski jeśli nie to wtedy w prośby do Ciebie przybiegne bo tak to jakoś taka niedokończona rabata mi wyszła powinny iść do końca berberyjski a nie do polowy .
kitek81 23:11, 08 cze 2014

a Tobie jak minął weekend ?
popracowałaś coś w ogrodzie?
hmmm, co za głupie pytanie! znając Ciebie, to na pewno coś zrobiłaś
pochwal się zatem
pozdrawiam
Ewa4 00:12, 09 cze 2014

Kasiu walcze z chwastami i dosadzilam kilka traw .No a w wolnej chwili robię sadzonki kwiatów na festyn szkolny który jest 13 lipca Cały dochód idzie na szkołę robię to juz 3 rok Narazie posadzilam trzmieline kilka skalniaków hosty i zorawki ukorzeniaja sie.chętnych na moje roslinki nie brakuje a atrakcji będzie sporo cos do zjedzenia cos do ogrodu coś do domu można bryczką po jeździć i takie tam ...także mam co robić hehe.
Gardener27 00:20, 09 cze 2014

Puk Puk Ja do zwalczania chwastów się melduję

Festyn szkolny z takimi atrakcjami Brzmi kusząco Nic dziwnego że Twoje sadzonki cieszą się takim zainteresowaniem

Zmykam spać bo jutro do pracy

Pozdrawiam
kitek81 22:02, 09 cze 2014

to przy tej akcji jeszcze inne ogrody skorzystają
chwasty, już mam ich dość, a przez tą pogodę rosną jak szalone :/
a trawki jakie dostałas?
pozdrówki zostawiam :*
Betka 22:29, 09 cze 2014

Ewa4 napisał(a)

Beatko od dłuższego czasu o tym myślę ,że chyba Cie poprosze o przysłanie jeszcze zalicze te moje szkółki spytam czy jest szansa na te berberyjski jeśli nie to wtedy w prośby do Ciebie przybiegne bo tak to jakoś taka niedokończona rabata mi wyszła powinny iść do końca berberyjski a nie do polowy .

Polecam się jak trzeba to Ci kupię berberysy. Szkółkę mijam codziennie
Ewa4 00:08, 10 cze 2014

Gardener27 napisał(a)
Puk Puk Ja do zwalczania chwastów się melduję

Festyn szkolny z takimi atrakcjami Brzmi kusząco Nic dziwnego że Twoje sadzonki cieszą się takim zainteresowaniem

Zmykam spać bo jutro do pracy

Pozdrawiam

Dzięki Przemku na Ciebie można liczyć.

Wiesz kwiaty i dobre jedzenie na festynie to pół sukcesu a jest nas sporo każdy w czymś innym się odnajduje i jest fajnie no i cel szlachetny Tylko aby pogoda dopisała .