Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Betka 15:30, 28 lut 2016

Ewo przybywam i ja Projekt super teraz wszyscy będziemy razem z Tobą tupać i czekać na wiosnę !!! Pięciornik jest całkiem ładny . To o delikatnym pokroju krzew a jak go będziesz przycinała to będzie gęsty i długo kwitnie
Pozdrawiam
Ewa4 18:03, 28 lut 2016

renatamama3 napisał(a)
Ewuś ,widzę że doczekałaś się projektu ,ciekawa jestem efektu ,jedno co ci powiem to pięciornik ,to średnio atrakcyjna roślina ,jedynie chwilę ,jak kwitnie ,a potem to byle jaki krzak ,u mnie kupiłam jednego na próbę i wylatuje ,już lepsze ,azalie ,trzmieliny .pozdrawiam

Renatko pięciornik to też mi nie leży ale 30 szt liliowca to już wogole a tyle jest i dzwonilam do projektantki a ta nie ugieta aby mi to zmienić .lubię hortensje a w projekcie tylko 12 szt.anabelki i mi gada że inne nie będą pasować i jeszcze ani rododendronow ani berberyska admiration ach już nie jestem taka hepi z projektu chyba wstawie na O i będziemy udoskonalić
Ewa4 18:08, 28 lut 2016

Marga jakoś do końca mi ten projekt nie leży mało roślin co mowilam że bardzo mi się podobają ,trawy typu kostrzewa ,rajgras wogole nie strawie ich więc albo zmiana albo sama zmienie za to dereń biały to w każdym miejscu ech nie do końca jestem zadowolona.
Ewa4 18:11, 28 lut 2016

Betka napisał(a)
Ewo przybywam i ja Projekt super teraz wszyscy będziemy razem z Tobą tupać i czekać na wiosnę !!! Pięciornik jest całkiem ładny . To o delikatnym pokroju krzew a jak go będziesz przycinała to będzie gęsty i długo kwitnie
Pozdrawiam

Beatko wszelkie zmiany w projekcie pokladam w Tobie już nanioslam nazwy roślin pod numerami i jutro Ci podesle ze słowami pomocy
Betka 18:14, 28 lut 2016

Ewa im dłużej będziesz analizowała to więcej znajdziesz miejsc do poprawki . Najlepiej jak byś wyjechała i wróciła jak ogród będzie gotowy hihihi taka niespodzianka
Pokazuj pokolenie rabaty i będziemy myśleć
Ewa4 18:35, 28 lut 2016

Beatko no podgladam realizację Danusi bo podobno mam architekturę rezydencjonalna a Szefowa robiła ogród taki no i aby namieszalam sobie w głowie.
Betka 18:41, 28 lut 2016

Podglądaj to co masz jak połączysz z tym co lubisz to będzie oki
Marga 20:51, 28 lut 2016

Ewa, u mnie też jest dużo derenia białego. Może miałyśmy tą sama projektantkę? Tylko, że ja miałam w planie masę anabellek i większość pozamieniałam na bukietowe niewykładające sie tak bardzo. styl mojego domu to dworek.
Pamiętaj, że najważniejsze, żeby Tobie sie podobało.
ps. może się za bardzo nie znam, ale zawsze myślałam, że rododendrony to takie eleganckie rośliny
Ewa4 22:37, 28 lut 2016

Betka napisał(a)
Podglądaj to co masz jak połączysz z tym co lubisz to będzie oki

Beatko już mi Pani projektantka obcą na FB podpowiedziala i nawet róże zamieniła na kwitnącą 2 razy a nie tylko raz no i hosta na patelni w projekcie masakra już zmiana zrobiona
Ewa4 22:40, 28 lut 2016

Marga napisał(a)
Ewa, u mnie też jest dużo derenia białego. Może miałyśmy tą sama projektantkę? Tylko, że ja miałam w planie masę anabellek i większość pozamieniałam na bukietowe niewykładające sie tak bardzo. styl mojego domu to dworek.
Pamiętaj, że najważniejsze, żeby Tobie sie podobało.
ps. może się za bardzo nie znam, ale zawsze myślałam, że rododendrony to takie eleganckie rośliny

No już ją wcisne rododendrony muszą być zmiejsze derenia a dam rododendrony i inne horti też musi być .a to pewnie moja i Twoją projektantka razem do szkoły chodziły hehe