Aniu dopiero teraz mam chwilkę żeby tu do ciebie zajrzeć na twój wątek i jeszcze raz serdecznie podziękować za zaproszenie, za gościnę i fajnie spędzony razem czas. Podziękowania przekaz też córce i mężowi że miał tyle cierpliwości dla nas 5 a właściwie z tobą to 6 sfiksowanych na punkcie roślin bab

Dziękowałam już co prawda telefonicznie zaraz po powrocie do domu ale nie miałam kiedy wrzucic fotek.
Cały ten miniony weekend upłynął w bardzo Ogrodowiskiem klimacie. Sobota u ciebie a po drodze w szkółce w Pakości a niedziela na kiermaszu w Opatówku i u Krysi w ogrodzie. Potem był czas na życie inne niż ogród a dla mnie bardzo ważna i trudna sprawa zakończyła się pomyślnie, wreszcie jest czas na forum i na mój ogród
Masz cudny ogród, zadbany, uporządkowany i taki klimatyczny z tymi miejscami do siedzenia, z ciurkadelkami, żywopłotami no i tulipanami oczywiście.
Fajnie wygląda na żywo taka rozmaitość kształtów i kolorów. A bukszpanowa fala w połączeniu z kamieniami, klonami i tym wielkim niwakiem skradła moje serce.
Dzięki raz jeszcze za przyjęcie na królewskiej zastawie a ciacho już zapisane do zrobienia przy najbliższej okazji -na pewno będzie hitem.