Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

BASIA8 16:07, 29 wrz 2013

Aneczko oczy mi wyszły na taki piękny widok
Wiosną będzie kosmicznie Ja dziś oglądałam z Mężem zdjęcia wiosny z Twojego ogródeczka A w przyszłym roku dopiero będą widoki .......

GorAna 16:09, 29 wrz 2013

Mila napisał(a)
Szczęka mi opadła jak zobaczyłam te skrzynki, szacuneczek Aniu. Na wiosnę głośno trąb aby wszyscy mogli zobaczyć ten spektakl.
Szpaler z tui jak pod linijke. Są jakieś zdjęcia z cięcia? Muszę poszperać

Maju, gdzieś są z marcowego cięcia, jak miałam pomocnika...jak sama tnę to nie mogę jednocześnie robić zdjęć...w przyszłym roku się poprawię

GorAna 16:13, 29 wrz 2013

Elik napisał(a)
1100 tulipanów. Jej, ale będzie się działo wiosną. Już nie mogę się doczekać jak to wszystko będzie wyglądać. No i jak zwykle, piękne widoczki u Ciebie. Jej....ja też już tak chcę Pozdrawiam serdecznie.

Elu, nawet nie zauważysz jak to się szybko stanie...trzeba cię cieszyć z każdej roślinki...ja kiedyś miałam tylo 50 tulipanów i też sprawiały mi radość
AgnieszkaW 16:14, 29 wrz 2013

Tyle tulipanów???? Wow, ale będzie pięknie wiosną. Widzisz Aniu, że nawet sama szefowa pochwalila Twoją śliczną rabatę? Warto było się starać. Buziam
Mila 16:14, 29 wrz 2013

GorAna napisał(a)

Maju, gdzieś są z marcowego cięcia, jak miałam pomocnika...jak sama tnę to nie mogę jednocześnie robić zdjęć...w przyszłym roku się poprawię

Swietnie, będę czujna. I moze mi tez sie w końcu uda ta sztuka
GorAna 16:15, 29 wrz 2013

zawitka napisał(a)
AAAALLLEEEZZZ pięknie następna szczęka w ziemi cudo ..raj .Lecę pooglądać jeszcze może cóś zerżnę na wiosnę ha ha ----tak po cichutku a można????/Pozdrawiam i lecę dalej ale do tyłu

Halinko, jak tylko masz ochotę, to będzie mi bardzo przyjemnie
eliza3 16:35, 29 wrz 2013

Pozdrawiam tulipanową królową Śmiało mogę Cię tak nazwać, bo sadzisz najwięcej tulipanów na Ogrodowisku
Czekam na kwitnienie... lepiej się zimę zniesie, wiedząc co zakwitnie wiosną
Ja też będę sadzić w tym tygodniu, ale nie powiem ile, bo to śmiesznie zabrzmi przy twoich tysiącach
GorAna 18:36, 29 wrz 2013

eliza3 napisał(a)
Pozdrawiam tulipanową królową Śmiało mogę Cię tak nazwać, bo sadzisz najwięcej tulipanów na Ogrodowisku
Czekam na kwitnienie... lepiej się zimę zniesie, wiedząc co zakwitnie wiosną
Ja też będę sadzić w tym tygodniu, ale nie powiem ile, bo to śmiesznie zabrzmi przy twoich tysiącach

Elu, liczenie tulipanów to przecież nieistotna sprawa, ważne, że każdemu z nas kwitnące rośliny dają dożo radości...i naprawdę... jeden kwiatek, czy tysiące...ja będę ich lość ograniczaC, bo przecież życie nie może polegać tylko na sadzeniu, wykopywaniu i selekcjonowaniu tulipanów...jest jeszcze tyle innych przyjemności
GorAna 19:00, 29 wrz 2013

BASIA8 napisał(a)

Basiu, mam nadzieję na wiosnę tulipanową w moim ogrodzie...nie wiem co o tym myślą nornice...wydaje mi się, że się pojawiły, muszę im kupić jedzonko
GorAna 19:03, 29 wrz 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Tyle tulipanów???? Wow, ale będzie pięknie wiosną. Widzisz Aniu, że nawet sama szefowa pochwalila Twoją śliczną rabatę? Warto było się starać. Buziam

Agnieszko, bardzo się ucieszyłam z wizyty Szefowej....ja się staram nieustająco...czasami z różnymi skutkami...motywacja do nauki i pracy jest