Aniu u Ciebie nawet mech jest piękny) Oj jak szbko to lato się skonczyło , dopiero niedawno podziwialiśmy te cudne tulipany u Ciebie a teraz już będziesz je sadzić TAKA ilość Podziwiam Pozdrawiam
1100 tulipanów. Jej, ale będzie się działo wiosną. Już nie mogę się doczekać jak to wszystko będzie wyglądać. No i jak zwykle, piękne widoczki u Ciebie. Jej....ja też już tak chcę Pozdrawiam serdecznie.
AAAALLLEEEZZZ pięknie następna szczęka w ziemi cudo ..raj .Lecę pooglądać jeszcze może cóś zerżnę na wiosnę ha ha ----tak po cichutku a można????/Pozdrawiam i lecę dalej ale do tyłu
Ależ Zacny Gość mnie odwiedził
Witaj Danusiu...bardzo dziękuję za miłe słowa ...trawek dosadzę w przyszłym tygodniu, ale nie wszystkie takie, jakie bym chciała...u nas niestety trawowy deficyt....byłam w sobotę na bygdoskim jesiennym "kiermaszu ogrodniczym"...zdumiewa mnie fakt, że wystawcy nie mają opisanych odmian roślin...opisują "żurawki w odmianach" albo "trawy" koniec kropka, a najśmieszniejsze, że jeden z wystawców miał w swojej ofercie "gryszpan"....zazdroszczę Tobie jak pokazujesz szkółki w których aż kipi od gatunków i oznaczonych odmnian........kociec narzekania.... mus wybrać się gdzieś dalej , do lepiej zaopatrzonych kiermaszy i szkółek
Co do tulipanów to uprzejmie donoszę, że jeszcze nie sadziłam...czekają przygotowane w ilości.....2400 szt....ciekawe ile z nich zakwitnie
Pozdrawiam i zapraszam
Szczęka mi opadła jak zobaczyłam te skrzynki, szacuneczek Aniu. Na wiosnę głośno trąb aby wszyscy mogli zobaczyć ten spektakl.
Szpaler z tui jak pod linijke. Są jakieś zdjęcia z cięcia? Muszę poszperać