Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Neska 23:10, 30 mar 2013

Wesołych Świąt!!!!!
Mirka 20:43, 31 mar 2013

Mokrego dyngusa życzę
danuta_szwajcer 16:17, 03 kwi 2013

Pozdrawiam cieplutko
GorAna 19:56, 03 kwi 2013

Dziękuję Wszystkim odwiedzającym za życzenia świąteczne
Tak jak obiecałam pokazuję moje obrazy "krzyżykowe", które wiszą od piątku w moim domu

Teraz trzeba wziąć się do pracy i wyhaftować obrazy mojego ogrodu, ale to dopiero jesienią
Ewa4 20:26, 03 kwi 2013

Aniu obrazy piękne ,podobają mi się zdolna i cierpliwa jesteś .Pozdrawiam
BASIA8 07:50, 04 kwi 2013

Witaj Aniu.
Dziękuję za życzenia świąteczne - dla Ciebie również wszystkiego najlepszego. Jestem troszkę spóżniona, ale pamiętająca. Obrazy masz piękne - mogę sobie wyobrazić ile pracy w nie włożyłaś.
Pozdrawiam.
boguslawa_ma... 16:48, 04 kwi 2013

Aniu twoje obrazy są piękne czy dawałaś je pod szkło ja też się pochwale swoim tylko ja nie mam tak ładnej ramy zamówiłam inną a jak poszłam odebrać to było co innego
GorAna 21:03, 04 kwi 2013

Bogusiu, mam szybę antyrefleksyjną, odbija światło, wcale jej nie widać.
Twój obraz jest też piękny, powiedz czy, haftujesz w ręku, na tamborku, czy na krośnie? bo ja przymierzam się do zakupu krosna i czytam trochę o tym na forum hafciarskim, ale lepiej porozmawiać z kimś kto też haftuje tak jak Ty
BASIA8 07:27, 05 kwi 2013

Witaj Aniu.
Mój nastrój nawet ok. Czekam ze stoickim spokojem na przyjście wiosny. Troszkę się martwię o tulipany - mają ok. 12 cm. wyskości i są narażone na niskie temperatury. Wiosna tego roku zweryfikowała Nasze plany i będzie to chyba jedyny rok bez inwestycji w ogród. Serce mi pęka , ale już się pogodziłam z tym faktem. Nie wiem co przyniesie kolejny rok, ale staram się być dobrej myśli.
Pozdrawiam.
boguslawa_ma... 08:14, 05 kwi 2013

GorAna napisał(a)
Bogusiu, mam szybę antyrefleksyjną, odbija światło, wcale jej nie widać.
Twój obraz jest też piękny, powiedz czy, haftujesz w ręku, na tamborku, czy na krośnie? bo ja przymierzam się do zakupu krosna i czytam trochę o tym na forum hafciarskim, ale lepiej porozmawiać z kimś kto też haftuje tak jak Ty

Aniu ja haflowałam na tamborku moja koleżanka haftuje na takiej sztaludze ;czyli ramie' ale siedzi na krześle w jednej pozycji to bym nie dała rade na kręgosłup a krosna nie słyszałam może ta sztalugo to się nazywa po fahowemu krosno ale to mi się kojarzy z jakims warsztatem tkackim ale nie zabieram głosu
bo naprawdę się nie znam.