Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

boguslawa_ma... 19:12, 24 mar 2013

Zaglądam i pozdrawiam
GorAna 19:20, 24 mar 2013

Iwonko, ja dzisiaj wybrałam się wbrew pogodzie do sklepu ogrodniczego, nacieszyłam oko, kupiłam brakujace nasionka, a po powrocie zrobiłam zakwas na świateczny żurek
W polo kupiłam tanio bratki i wstawiłam do pomieszczenia niech czekają i zaklinają ta złą zimę oby do wiosny
Masz rację te serwetki kiedyś sama wyhaftowała, teraz raczj haftuję krzyżykiem obrazy

Przymierzam się do haftowania obrazu mojego ogrodu, ale to dopiero po sezonie letnim
Pozdrawiam
zawitka 19:25, 24 mar 2013

Aniu mooorze tulipanów ale fajnie wsadzić duzo tulipanów to się kretowi w głowie sie zakręci ----oj chyba nie . Pięknie w ogrodzie popatrzyłam .A zdjęcia pisanek i haftu to pokaz w pogaduszkach tam pokazujemy swoje hobby drugie .Te pisanki śliczne i fajna technika Pozdrawiam .
boguslawa_ma... 19:30, 24 mar 2013

Aniu ja też kiedyś haftowałam obrazy zrobiłam sobie maki a córce 4 pory roku ale kupowałam gotowe tylko haftowałam ale to jest bardzo pracochłonne a moje oczy już nie dają rady jak zrobie zdjęcie to ci kiedyś pokaze.
GorAna 20:45, 24 mar 2013

Bogusiu, jak oprawię moje obrazy to też pokażę
zawitka 08:21, 25 mar 2013

Witam fajnie pokazujcie co umiecie teraz bo jest trochę czasu jak się zacznie ogród to nie będzie go tak duzo.Dzięki za naklejanki są przepiękne. Idę jeszcze popatrzeć na Twoje kamyki bo też je lubię .Mam tam dylemat z płotemi zastanawiam się co zrobić .Już chyba mam pomysla zobaczę jak zacznę kopać To aby do wiosny Pozdrawiam
zawitka 09:26, 25 mar 2013

Alęś zdolna przepiękne jedna ładniejsza od drugiej no tamjet co oglądać Zauroczona jeste Twoim talentem Pozdrawiam
iwonaj 12:50, 25 mar 2013

Cześć Aniu ładne kompozycje robisz a zima nie odpuszcza u nas z soboty na niedzielę było -15 dobrze że dziś jest już trochę cieplej myślę że najgorsze jest za nami - pozdrawiam.
zawitka 20:02, 25 mar 2013

Aniu --jadę po świętach tzn dzieci mają ferie 2 tygodnie i wracają do Brukseli więc jadę z nimi chyba samochodem jeszcze nie wiem dokładnie .A teraz cieszę się że przyjeżdzają dzieci i to najważniejsze .A dla mnie w ogóle miód bo wracają na stałe do domu i wnuki będę miała w domu tzn w Polsce a nie na wygnaniu Pozdrawiam gorąco
danuta_szwajcer 23:12, 25 mar 2013

Aniu pokaz te swoje obrazy bo zapewne będą tak piękne jak te pisanki Podziwiam i gratuluję talentów pozdrawiam