Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 15:24, 08 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Cóż o fachowcach wiem jedno - najbardziej dewastacyjne dziady! Jak robili mi elewację przeżyło większość tego, co było wykopane i posadzone w inne miejsce. A reszta poszła na gruz. A jeszcze powiedzieli, że "u miłośników reślin robi się najgorzej" ;- )
Może u Ciebie nie będzie aż tak źle. Trzymam kciuki

Ps. jak Ty robisz tą buźkę z językiem? ja próbuję tak ;-P ale mi nie wychodzi.

Martuś moi fachowcy też sie dziwnie na mnie patrzą
GorAna 15:26, 08 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Anuś szkoda ofiar ale przy takiej rewolucji muszą być Matulu zabrzmiało dziwnie w obecnym momencie, ale chodzi mi o tulipki Buziaki zostawiam i czekam na kwiatuchy razem z tobą

Ciotuniu, jeszcze trochę poczekamy....bo się im nie spieszy....noce są z przymrozkami i to dlatego stoją w miejscu
GorAna 15:27, 08 mar 2014

Kasik napisał(a)
Ja też siędzę przed monitorem i czekam na Twoje piękności. Aleee chyba za wcześnie Cooo?

Kasiu, już za momencik....dopiero dwie odmiany pokazują pąki
GorAna 15:28, 08 mar 2014

Bogdzia napisał(a)
To w hafcie juz tylko nieba brak. Też mi szkoda Twoich tulipanków bo czekałam na ich kwitnienie. Pozdrawiam Aniu.

Bogdziu, niebo chyba poczeka do jesieni...bom zajęta
GorAna 15:30, 08 mar 2014

eda napisał(a)

Aniu nie martw się z Twoją ręką wszystko odrodzi się jak feniks trzymam za to kciuki mocno

Edytko, dzięki...postaram się ustrzec resztę cebulek
GorAna 15:32, 08 mar 2014

yolka napisał(a)
Aniu, za Ciebie boję się budowy, a to dlatego, że jeszcze swojej nie zapomniałam

Jolu, nie bój się....Szef powiedział, że 1 listopada wpuści mnie do wykończonego domu....będę się tego trzymać...jak tonący brzytwy
GorAna 15:35, 08 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Takie wojsko mi się podoba....

Aniu, a ja jestem zachwycona Twoimi łanami krokusów...kiedy ja sie takich doczekam....narazie co stacja to kłak

...ale i tak z każdego się cieszę
janina_zawada 16:13, 08 mar 2014

Moje krokusy też jeszcze w pąkach tylko botaniczne ładnie kwitną ..
Ja jak zięć robił elewację domu to z ogródka przydomowego zabrałam prawie wszystkie kwiaty a po zakończeniu prac musiałam przekopać ogródek bo był ubity jak klepisko .. Nawet gałązki świerków był połamane , choć są jakieś 3 m od domu .. I też patrzyli na mnie jak im zwracałam uwagę jakbym im jakąś krzywdę robiła .. Chyba wszyscy mają uraz na swoim punkcie i nie chcą żadnej krytyki , tacy już z nich ważniacy ale robotę to musieli poprawiać dwa razy ,, Gdy im zwróciłam uwagę że źle robią to tylko burczeli że głupia baba nie będzie ich pouczać ale gdy zięć im powiedział od razu usunęli usterki ..
boguslawa_ma... 17:00, 08 mar 2014

Aniu pozdrawiam
GorAna 12:54, 09 mar 2014

janina_zawada napisał(a)
Moje krokusy też jeszcze w pąkach tylko botaniczne ładnie kwitną ..
Ja jak zięć robił elewację domu to z ogródka przydomowego zabrałam prawie wszystkie kwiaty a po zakończeniu prac musiałam przekopać ogródek bo był ubity jak klepisko .. Nawet gałązki świerków był połamane , choć są jakieś 3 m od domu .. I też patrzyli na mnie jak im zwracałam uwagę jakbym im jakąś krzywdę robiła .. Chyba wszyscy mają uraz na swoim punkcie i nie chcą żadnej krytyki , tacy już z nich ważniacy ale robotę to musieli poprawiać dwa razy ,, Gdy im zwróciłam uwagę że źle robią to tylko burczeli że głupia baba nie będzie ich pouczać ale gdy zięć im powiedział od razu usunęli usterki ..

Jestem silna baba i mam nadzieję dać radę fachowcom...zamęcze ich uwagami...i odpuszczą