Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

malgorzata_s... 21:17, 08 lip 2014

Ale foty!!! Błyskawice mnie fascynują Uwielbiam stać w oknie i patrzeć na pioruny Niestety aparat do kitu i nie zdąży fotek zrobić
Buziaczki błyskawiczna dziewczyno
GorAna 21:41, 08 lip 2014

Mala_Mi napisał(a)
Też miałam zapytać jak Ci się to udało.. bo mi nigdy... dzięki za zaproszenie.. wart obył owpaść z rewizytą... jutro popatrzę co tam więcej słychać...

Aniu, to był mój pierwszy raz......mam nadzieję, że nie ostatni, bo jak widać jeszcze żyję.....muszę przyznać, że burza była wyjątkowo malownicza.... bez nawałnicy....równiutko padał deszczyk i podlewał ogród
GorAna 21:42, 08 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale foty!!! Błyskawice mnie fascynują Uwielbiam stać w oknie i patrzeć na pioruny Niestety aparat do kitu i nie zdąży fotek zrobić
Buziaczki błyskawiczna dziewczyno

Ciotuniu, dobre określenie....lepsze od..... piorunica
GorAna 21:52, 08 lip 2014

Bogdzia napisał(a)
Mnie nie zaprosiłas ale też obejrzałam

Bogdziu Kochana, biję się w piersi.....przyjmij w przeprosiny lilijkę

nie starcza mi czasu na konwersację we wszystkich ulubionych wątkach.....ale postaram się to nadrobić....nie znaczy to jednak, że Cię nie odwiedzam....jedynie nie dokonuję wpisu......obiecuję poprawę.....więcej grzechów nie pamiętam....proszę o rozgrzeszenie
GorAna 21:54, 08 lip 2014

Sebek napisał(a)
Po pierwsze, cudna lawenda
Po drugie, błyskawice są niesamowite, ja nigdy im nie robiłem zdjęć... Ale oglądać lubiłem, do czasu gdy mi w tym roku jedna strzeliła przede mną w drogę jak jechałem autem.. Się wystrachalem!!!
A po trzecie, pozdrawiam

Jak miło Cię widzieć Sebciu.....ja zabałam się kiedyś na plaży.....było i pięko i straszno......a schować się tylko można było po strusiemu
GorAna 21:57, 08 lip 2014

hanawier napisał(a)
O matko ja takie błyski to najlepiej pod kołderą podziwiama jak trochę głośniej to schodzę jak najniżejmnie to przeraża chociaż piękne nie powiem pozdrawiam

Haniu, ja też mam wielki respekt....burza to burza....nieobliczalna.....wiem coś na ten temat....pozbawiła nas kiedyś dachu na chlewni
Ivvvona 21:58, 08 lip 2014

Przepiękne zdjęcia, podziwiam
weronika77 22:19, 08 lip 2014

Zdjęcia nieba, błyskawic, kącika i inne, bardzo ładne.
GorAna 22:28, 08 lip 2014

elzbieta_g napisał(a)

wow!!!burzy z grzmotami a szczególnie w nocy nie lubię bo się zwyczajnie boję ale twoje fotki bardzo chętnie oglądnę mistrzyni z Ciebie po prostu

Elu tak mi sie po prostu udało, bo nie było wielkiej nawałnicy.....krążyła dosyć długo...pierwsze zdjęcia to było jeszcze jasno, a ostatnie to zupełna ciemnica
GorAna 22:35, 08 lip 2014

Iwa napisał(a)
Aniu, skąd Ty czerpiesz energię?
Przyznam, że ostatnio z zaciekawieniem patrzę jak rośnie... dom, widzę, że koniec tuż tuż , a ogród prawie nienaruszony i kwitnący.

Iwonko, ależ mi zrobiłaś radość Twoim wpisem....odpowiadając na Twoje pytanie.....moja energia to wrodzony optymizm, poczucie humoru, i to, że robię w życiu to co kocham......dawno temu podjęliśmy z Mężem bardzo trafną decyzję..... o życiu w taki a nie inny sposób