Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 20:27, 02 mar 2015

mal350 napisał(a)
Wpadłam zobaczyć do kamiennego kręgu Masz Aniu bardzo ładny ogród, podobają mi się kompozycje z glinianymi naczyniami i wylewające się z nich rośliny. Miałam plany zrobić coś podobnego u mnie. Mam kamienną studnię i na jesień nawet zasypałam ją ziemią i obsadziłam ją już trochę, ale mój nowy piesek rozgrzebał ziemię i stratował wszystko wokół. Czekam aż zrobi się cieplej i zobaczę co przeżyło jego inwazję.
Halinko, miło mi Cię gościć...mój piesek nie robi bałaganu w ogrodzie, za to koty robią sobie kuwetę
Zapraszam częściej
GorAna 20:28, 02 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aniu u mnie też leje i wieje i jest fe Od środy ma być ładnie więc czekam cierpliwie

Trzeba to przeczekać....ja chciałam w tm tygodniu ciąć żywopłot, ale się wstrzymam
GorAna 20:29, 02 mar 2015

annawu napisał(a)

Jak ja kocham maj, w około zieleń soczysta i cała barwa kolorów i na dodatek wszystkie soboty i niedziele przeznaczone są na wyjazdy.....

Byleby tylko nie lało!!!
hanka_andrus 21:05, 02 mar 2015

Na pogodę wpływu nie mamy, czekamy więc na słońce i ciepło, żeby wszystko ruszyło z kopyta. A my za roślinami ruszymy do ogrodów.
Ale się będzie działo!
Napia 23:11, 02 mar 2015

Krokuski takie słoneczne w ten deszczowy dzień od razu robi się weselej
Czy zamiast saletry mogę cebulowym sypnąć trochę azofoski? Mam akurat
GorAna 23:24, 02 mar 2015

hanka_andrus napisał(a)
Na pogodę wpływu nie mamy, czekamy więc na słońce i ciepło, żeby wszystko ruszyło z kopyta. A my za roślinami ruszymy do ogrodów.
Ale się będzie działo!

Masz rację Haniu, wszystko musi mieć swój czas....najważniejsze, by kondycja dopisała
GorAna 23:26, 02 mar 2015

Napia napisał(a)
Krokuski takie słoneczne w ten deszczowy dzień od razu robi się weselej
Czy zamiast saletry mogę cebulowym sypnąć trochę azofoski? Mam akurat

Azofoska też dobra, byleby nie wpadły granulki w środek listków, bo mogą popalić.
yolka 17:51, 03 mar 2015

Przybiegłam się zameldować, salutuję lewą ręką - prawej nie mogę podnieść do góry . Teraz czekam na wiosnę. Tulipeczki od Ciebie wszystkie powyłaziły, Przypominaja mi o tym gdzie je posadziłam, M. ich nie widzi /: i postawił tam swój bucior, został za to zabity. Buziaki Ania. Poczytałam coś o Minikowie
yolka 18:27, 03 mar 2015

Spóżnione gratulacje z okazji 6 seteczki dopiero zobaczyłam
makkasia 12:34, 04 mar 2015

GorAna napisał(a)
Dzisiaj zimno i wietrznie, w dodatku siąpi deszcz....marzec to marzec ma swoje prawa
Wczesne krokusy dobrze się mają

Słoneczka piękne som ja mam zółte ale te wielkokwiatowe później kwitną u mnie zaczynają jakieś bladawce biało fioletowe ale niewydarzone na razie są
Czytam, że dajecie nawozy cebulowym ...ja jeszcze trochę poczekam najczęściej daję nawóz dopiero w trakcie kwitnienia i po