Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

danuta_szwajcer 17:37, 26 maj 2013

Aniu no to niezle Ci napadało a u nas tylko postraszylo i musiałam podlac w donicach bo sucho. Teraz będzie Ci jeszcze piękniej rosło: Tej innej bajki to Ci zazdroszcze, zrob zdjecia i pokaz nam te piękne łanyPozdrawiam
alinak 21:50, 26 maj 2013

Aniu pospacerowałam po ogrodzie i widzę że pięknie zapełniają się rabaty ...życzę powodzenia . to duży obszar do zagospodarowania . jak skończysz będzie pięknie , trzeba tylko troszkę zmniejszyć te przestrzeń żeby było intymniej . pozdrawiam
weronika77 22:36, 26 maj 2013

Przyszłam podziwiać tulipany, najpiękniejsze te różowe. Ja wykopuję jak mi się zdarzy, przypadkowo.
4 000 nie mam i raczej nie będę miała, bo trzeba wykopać żeby coś innego wsadzić?
GorAna 19:53, 27 maj 2013

Martuś, dziękuję za miłe słowa dla mnie wszystkie ogrody pokazywane na tym forum są piękne, bo czuć w nich starania i uczucia właściciela:
Dla Ciebie mój pierwszy w tym roku kwitnący wiciokrzew

GorAna 20:00, 27 maj 2013

Agnieszko, pięknie to będzie może za kilka lat jak narazie to ewolucja mego ogrodu"w toku"
Pracuję, pracuję i trochę odpoczywam podumam i znowu do pracy

Mogę przysiąść na jednym z tych pieńków
ewsyg 20:01, 27 maj 2013

Witaj Aniu
pospaceowałam po Twoim ogrodzie i zwłaszcza w taką pogodę to bardzo przyjemne.
Widzę aniu, że mamy podobne zainteresowania, w jesienno - zimowym czasie też lubię haftować krzyżykiem. Wyhaftowałam już kilka obrazów, lubię też szydełko i trochę szyję. Ale nie mam tyle tulipanów . Szkoda, że tak krótko kwitną
pozdrawiam Ewa
ewsyg 20:03, 27 maj 2013

Super pomysł na te mebelki, czy to twój ?
boguslawa_ma... 20:04, 27 maj 2013

GorAna napisał(a)
Agnieszko, pięknie to będzie może za kilka lat jak narazie to ewolucja mego ogrodu"w toku"
Pracuję, pracuję i trochę odpoczywam podumam i znowu do pracy

Mogę przysiąść na jednym z tych pieńków

piękne foteliki.
GorAna 20:06, 27 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Aniu no to niezle Ci napadało a u nas tylko postraszylo i musiałam podlac w donicach bo sucho. Teraz będzie Ci jeszcze piękniej rosło: Tej innej bajki to Ci zazdroszcze, zrob zdjecia i pokaz nam te piękne łanyPozdrawiam

Danusiu mówisz i masz

Dokarmianie pszenicy

a to ścieżki technologiczne

tam w oddali przekwitający już niestety rzepak, nie miałam pojęcia, że chcielibyście zobaczyć łany moich pól
an_tre 20:09, 27 maj 2013

Aniu bardzo pomysłowo z tymi pieńkami
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies