Zgadza się kilka lat temu przeżyliśmy kilka minut grozy
Skończyło się na zerwanym dachu z budunku gospodarczego, złamanym płocie, potłuczonych dachówkach na domu i wykręceniu o 180 stopni jedynej czereśni
Marzenko, miło mi Cię gościć
U minie nie ma takich widoczków jak u Ciebie
Płaskie pola, żadnej górki no może jakieś wzniesienie, nawet na sankach nie ma skąd zjechać
Hej Aniu.
U Nas deszczyk podlewał ogród przez kilkanaście dni. Dziś jest ładny dzień przestało padać - świeci Nam wyczekiwane słoneczko W Naszym ogrodzie pięknie kwitną kwiatuszki - co jedne przekwitną to następne zaczynają. Po roślinkach widać że ładnie rosną. Ja w tym roku nie robię nowych nasadzeń może w przyszłym roku będę szalała - Mam taką nadzieję.
Pozdrawiam.
Basiu, nie trzeba robić nowych nasadzeń, żeby cieszyć się pięknem ogrodu
Można coś przecież dostać w prezencie chętnie się z Tobą czymś podzielę, tylko nie wiem co Ci się podoba?
Aniu bardzo mi miło, że pomyślałaś o Mnie. Dziękuję Ci serdecznie za propozycję dostania prezentu od Ciebie. Masz dużo pięknych roślinek których Ja nie mam, ale w tym roku muszę sobie odpuścić prace w ogródku. Może w przyszłym roku skorzystam z Twojej propozycji. Dziękuję Ci jeszcze raz za chęci jest mi bardzo bardzo miło