Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 20:48, 22 cze 2015

marzena napisał(a)
róże, jasminowiec - piękności, fotki po deszczu bardzo interesujące ( ja właśnie czekam na deszcz, byle nie było ulewy...), w ogóle śliczne widoki ogrodowe

Marzenko, cieszę się, że moje jaśminowce pachną.....o takie właśnie mi chodziło
yolka 20:49, 22 cze 2015

U MNIE ZACZYNA POKROPYWAĆ, PO POŁUDNIU TEŻ POKROPIŁO I NA TYM SIE SKOŃCZYŁO, MOŻE WRESZCIE SIĘ ROZKRĘCI. SUCHO BARDZO, TERAZ ZOBACZYŁAM, ŻE PISZE WIELKIMI LITERAMI - NIE POPRAWIAM
GorAna 20:54, 22 cze 2015

an_tre napisał(a)
Jak czyściutko, ani ździebełka chwaścika czy tu rosły tulipany?

Aniu, zgadza się....tak było w maju

tak jest teraz

GorAna 20:55, 22 cze 2015

yolka napisał(a)
U MNIE ZACZYNA POKROPYWAĆ, PO POŁUDNIU TEŻ POKROPIŁO I NA TYM SIE SKOŃCZYŁO, MOŻE WRESZCIE SIĘ ROZKRĘCI. SUCHO BARDZO, TERAZ ZOBACZYŁAM, ŻE PISZE WIELKIMI LITERAMI - NIE POPRAWIAM

Jolka, a u mnie właśnie przestało kropić
GorAna 20:59, 22 cze 2015

kasiakasia napisał(a)
Aniu ale pięknie wypielone napracowałas się bardzo.Lubię widok młodej soczystej trawki.Dobrze że troszkę niebo podlewa.

Kasiu, jak dałabym zbliżenie, to widać jak wschodzą chwasty, zwłaszcza tam, gdzie dałam kompost
GorAna 20:59, 22 cze 2015

BASIA8 napisał(a)

Basiu, dziękuję bardzo
GorAna 21:03, 22 cze 2015

ewa004 napisał(a)
Aniu jutro jadę do Bydgoszczy
Jadę od strony Piły ,masz jakieś sprawdzone szkółki po drodze ?

Ewciu, przepraszam, nie było mnie na forum i klops.....a tak na przyszłość.....na ul Nakielskiej.....właśnie od strony Piły, jest szkółka Uzdowskich.....ja tam właśnie robię większość zakupów....mają zdrowe roślinki, a miły właściciel chętnie coś ciekawego doradzi
yolka 21:22, 23 cze 2015

Ania jeśli u Ciebie nie polało to na swiecie sprawiedliwości nie ma. Mam nadzieję że tak, U mnie dość mocno.
GorAna 21:35, 23 cze 2015

yolka napisał(a)
Ania jeśli u Ciebie nie polało to na swiecie sprawiedliwości nie ma. Mam nadzieję że tak, U mnie dość mocno.

Jolka, nie będę narzekać, bo się Góra zdenerwuje i więcej nie da......ale szału nie ma.....byłam dzisiaj w Bydgoszczy - wycieraczki nie nadążały odbierać wody......po południu byłam w Chojnicach - tam lało jak z cebra......wróciłam do domu i pierwsze kroki do deszczomierza------ 4 litry na m2:, wczoraj 6 l/m2......to już jest 10.....każda kropla jest cenna. Cieszę się bardzo, bo rano sadziłam trochę jednorocznych, przynajmniej nie muszę podlewać
an_tre 21:37, 23 cze 2015

pozdrawiam Aniu z zimnej i podeszczowej krainy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies