Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 20:00, 20 lis 2016

Margerytka40 napisał(a)
Ależ piękna Twoja studnia Aniu!

Dziękuję Asiu
Napia 20:19, 20 lis 2016

GorAna napisał(a)
Aster króluje

Ale cudo! Piękny ten jesienny ogród i jakie kolory, ach!
m_gocha 21:05, 20 lis 2016

Aniu, piękne fotki pięknego, jesiennego ogrodu Nawet nie wiem, które zdjęcie zacytować bo wszystkie świetne. Dzbany cudne - szczególnie podoba mi się dzban z wylewającymi się z niego roślinkami Czy te dzbany to dzbany gliniane? Chowasz je na zimę? Pozdrawiam
Napia 21:24, 20 lis 2016

Pięknie prezentuje się ogród w promieniach słońca. Ale i fotki w cieniu klimatyczne. Mech przerastający bruk świetny po prostu.
Krzyżykowe hafty jak prawdziwe obrazy. Wiem, ile pracy to kosztuje, bo mój M też kiedyś wyhaftował na kanwie duży obraz z brzozami, a moja mam robiła gobeliny. Mnie jakoś w te kierunki za bardzo nie ciągnie. Może kiedyś
BasiaLT 13:58, 21 lis 2016

Aniu nieodmiennie jestem zachwycona twoim ogrodem, który jest pięknie skomponowany i o każdej porze roku ślicznie się prezentuje. Twoje haftowane obrazy są obłędne. Owszem - lubię różnego rodzaju robótki manualne ale do takiego liczenia krzyżyków to bym chyba musiała wypijać hektolitry melisy żeby mnie szlag nie trafił.
GorAna 14:25, 21 lis 2016

Napia napisał(a)

Ale cudo! Piękny ten jesienny ogród i jakie kolory, ach!

Teraz już to miejsce zdecydowanie smutniejsze, liście berberysu opadły, aster przemrożony...."sory, taki klimat"

GorAna 14:36, 21 lis 2016

m_gocha napisał(a)
Aniu, piękne fotki pięknego, jesiennego ogrodu Nawet nie wiem, które zdjęcie zacytować bo wszystkie świetne. Dzbany cudne - szczególnie podoba mi się dzban z wylewającymi się z niego roślinkami Czy te dzbany to dzbany gliniane? Chowasz je na zimę? Pozdrawiam

Małgosiu, dzięki za miłe słowa
Dzbany są gliniane, nie chowam ich na zimę, bo lubię patrzeć kiedy przybierają śnieżne czapy
Dlatego jeden jest już w rozsypce
GorAna 14:52, 21 lis 2016

Napia napisał(a)
Pięknie prezentuje się ogród w promieniach słońca. Ale i fotki w cieniu klimatyczne. Mech przerastający bruk świetny po prostu.
Krzyżykowe hafty jak prawdziwe obrazy. Wiem, ile pracy to kosztuje, bo mój M też kiedyś wyhaftował na kanwie duży obraz z brzozami, a moja mam robiła gobeliny. Mnie jakoś w te kierunki za bardzo nie ciągnie. Może kiedyś

Agnieszko, haftujący mężczyzna, to rzadkość, ale wiem, że tacy są

Widziałam zespół haftujący Bitwę pod Grunwaldem

Obraz haftowały 34 kobiety i 1 mężczyzna.....użyto 220 kolorów i wykonano 7,8 mln krzyżyków
GorAna 14:55, 21 lis 2016

BasiaLT napisał(a)
Aniu nieodmiennie jestem zachwycona twoim ogrodem, który jest pięknie skomponowany i o każdej porze roku ślicznie się prezentuje. Twoje haftowane obrazy są obłędne. Owszem - lubię różnego rodzaju robótki manualne ale do takiego liczenia krzyżyków to bym chyba musiała wypijać hektolitry melisy żeby mnie szlag nie trafił.

Basiu, to właśnie liczenie krzyżyków wywołuje u mnie totalny chillout
AgnieszkaW 15:27, 21 lis 2016

Aniu, cudowna jesień u Ciebie. Pooglądałam sobie zagospodarowanie terenu wokół domu - pięknie to sobie wymyśliłaś Buziaki zostawiam