Danusiu kwiatucha chciałam Ci zostawić na tą dwusetną stronę i na pocieszenie oczu i na wszystkiego dobrego... ale od pół godziny wgrać go nie mogę... Strzelam focha... i Zostawiam Ci najcieplejsze pozdrowienia...
Witam wszystkich po krotkiej przerwie i BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIEKUJE za pamiec i za kwiatki i życzenia. Wiele się dziąlo i dzieje ale głownie mnie tutaj nie było z powodu mojego "radościka aniołeczka i spedzałam czas w piaskownicy Miałam pomocnice w podlewaniu ogrodu i nas przy okazji Co w taki upał bardzo podobało się i wnusi i mnie Goniliśmy motylki, szukaliśmy ślimaków i innych robaczków, zrywaliśmy poziomki i borówki
Kwitnie wszystko pięknie bo słonka dużo Ale hortensje ogrodowe te co bardziej w słoncu to cierpią: Podlewam codziennie wieczorami bardzo mocno ale sami wiecie jak w taki upał jest.
Lili teraz kwitną te najładniejsze i najbardziej pachnące wiec wieczorem szczególnie pięknie pachnie bo i floksów mam bardzo dużo.Tyle tego kwitnie, ze nie wiem które zdjecia pokazac.Nawet magnolia mi zakwitła: https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/43/430099/original.jpg[/img] ]