Tez mi tak mowia ale i z charakteru ponoc hahaha też Ciekawe czy bedzie miala tez krecone wlosy? Bo i ja i synowa obie mamy A z klonika to juz mowila, ze nie kupie bo u mnie juz mi ze trzy padły moze dlatego tak sie zastanawiam nad nim? Mam jeszcze jedną duza rabate do zrobienia i to tak calkowicie. Musze tam najpierw powycinac i podciac galezie, mate dam na ta siatke zeby liscie mi tak nie smiecily od leszczyn od sasiada. Mam jeszcze dylemat z bzem na srodku bo staruszek juz ale mam sentyment do niego.
Tylko nie wiem kiedy sie za to zabiore bo to duzo pracy a moj M na stare lata drugie studia robi i prace pisze i czasu brak
Oj przytulanka z niej jest bardzo i przekochana, daje nam tyle radosci Pozdrawiam Was serdecznie Specjalnie zdjecia dla Was z podziekowaniem raz jeszcze
Danusiu, mnie ten deszcz przeraża. Dzisiaj u mnie lało i jutro podobno też ma a u Ciebie???? ja w ogrodzie nie robię nic i wogóle mam straszną niemoc ogrodową.
Bo te małe psiunie Kasiu rosna szybko i ok.6 miesiecy osiagaja juz wzrost i wage taka jaka maja miec, teraz ząbkuje) Rano wniusia przyjezdza to bedzie miała kolezanke do zabawy Pozdrawiam
Ani nie mow w nocy taka burza była u nas i tak lało waliło mi tak po dachu, ulewa okropna i prawie pol dnia dzisiaj to samo i tez jakos tak zle sie zdrowotnie czuje i mam nadzieję że pogoda bedzie by sie spotkac a moje wnusie dodaja mi werwy. Uporzadkowalam pieknie ogrod bo mialam gosci no ale dzisiaj w nocy powalilo wszystko Roslinki dalej czekaja......Pozdrawiam Aniu i buziaki
Dziekuje Irenko za cenne wskazowkiPoki co czekam na czas i natchnienie do prac ogrodowych. a jak poczytałam o naszej Joli to naszla mnie znowu refleksja nad wszystkim no i trzeba zyc chwilą i cieszyc sie kazdym dniem Pozdrawiam