Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Milka 17:17, 01 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

No jak dawno temu poscinał tu i tam to już wole to sama robić, zostawiam mu tylko drogę Arboretum to u Ciebie jest bo coraz piękniej masz i tyle różności, wole już aż tyle nie sadzić bo podlewanie to też tylko sama robię i za dużo tego, chociaż też ciągle cos dokupuje i tworze nowe rabaty, teraz zachwyciłam się azaliami pachnącymi. Mam w planie jesienią przed domem zrobić duża rewolucje wiec znowu będzie gdzie sadzić)

Azalie pachnące, to jest to tez mnie czeka jedna nowa rabata, nie bądź skromna, masz pięknie, ale że sama to obrabiasz, podziwiam
danuta_szwajcer 19:06, 01 cze 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ale piękne clematisy

Bardzo je lubie ale w tym roku widać, że zeszła susza dała im popalić ale póki co odrabiają
danuta_szwajcer 19:07, 01 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Biało-granatowego iryska się dorobię od Irenki, to swoich już nie ruszaj. Niebieskie u mnie na Ciebie czekają

U mnie też chwaściorów pełno...

To bardzo się cieszę, że niebieski czeka już nawet nie pytałam) Ale już wkrótce się spotkamy
danuta_szwajcer 19:10, 01 cze 2016

Milka napisał(a)
Rany, szaleństwo kwiecia, cudownie i dobrze, że cię omijają plagi, starczy, tyle ich było.

Oj starczy, bo ostatnie lata to wszelakich plag i tych ogrodowych i życiowych aż za dużo, już starczy Dzisiaj, też pięknie ominęło a ja w burzy musiałam jeżdzic, ale spoko tylko spokojny deszcz podlał roślinki)
danuta_szwajcer 19:18, 01 cze 2016

Milka napisał(a)

Azalie pachnące, to jest to tez mnie czeka jedna nowa rabata, nie bądź skromna, masz pięknie, ale że sama to obrabiasz, podziwiam

Ja mam zamiar ściąc ogromną jodłe pod samym domem ale muszę mieć zezwolenie no i jesienią by jak najmniej strat było i duża przestrzeń będzie do zagospodarowania, część już mam wymyśloną ale dopiero jak zobacze tą przestrzeń to przemyśle. Nie chce już za dużo dosadzać za domem bo już mam problem to obrobić a sił czasami coraz mniej no i chcę też zacząc znowu realizować inną pasje- podróże bo utknęłam za bardzo w tym ogrodzie , kiedyś z konieczności ale teraz już czas to zmienić
danuta_szwajcer 19:28, 01 cze 2016

Coraz więcej róż kwitnie a niektóre to tak szaleją, że mus dorabiać podpory
danuta_szwajcer 19:47, 01 cze 2016

danuta_szwajcer 19:55, 01 cze 2016

danuta_szwajcer 19:58, 01 cze 2016

eliza3 20:16, 01 cze 2016

To nieamowite że róże tak ci tak wcześnie kwitną.
Masz bardzo piękny i dojrzały ogród Danusiu, bardzo mi się podobąją Twoje klimaty.