Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

anna_g 20:51, 01 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

Ale ślicznie Cieszę się że mój rodek trafi do Ciebie - mam nadzieję tylko że mój teść wytrzyma i go nie wykopie wcześniej bo już miał takie zapędy i musiałam go odciągać
Orliki wszystkie są ładne - mam od Ciebie fioletowo-białe jak będziesz miała jeszcze jakieś na zbyciu to chętnie przygarnę
danuta_szwajcer 20:53, 01 cze 2016

eliza3 napisał(a)
To nieamowite że róże tak ci tak wcześnie kwitną.
Masz bardzo piękny i dojrzały ogród Danusiu, bardzo mi się podobąją Twoje klimaty.

Cieszę się, że się podoba a też uważam, że wyjątkowo wcześnie i to jak widze to powoli wszystkie zakwitną a mam ich trochę A ten zapach bo niektóre cudnie pachnią, szczególnie ta różowa LOUISE ODIER polecam albo Alba Maxima biała
danuta_szwajcer 21:02, 01 cze 2016

anna_g napisał(a)

Ale ślicznie Cieszę się że mój rodek trafi do Ciebie - mam nadzieję tylko że mój teść wytrzyma i go nie wykopie wcześniej bo już miał takie zapędy i musiałam go odciągać
Orliki wszystkie są ładne - mam od Ciebie fioletowo-białe jak będziesz miała jeszcze jakieś na zbyciu to chętnie przygarnę

Wiesz od czasu jak poznałam wątek Bodzi i posłuchałam jej rad to stworzyłam im chyba dobre warunki i rosną i kwitną a ja bardzo je polubiłam i teraz bym tylko haha tworzyła kolejne rabaty rh Dobrze, że zdobytego rh po długich poszukiwaniach Franceska zostawiłam w donicy bo jak zobaczyłam zdjęcia u Bodzi to szukam teraz innego miejsca dla niego a jest CUDNY, szczególnie w słóncu ten kolor i kwiat piękny Cieszę się bardzo na Twój przyjazd a orlikow Ci dużo przygotuję
Alicja169 21:33, 01 cze 2016

No to trafiłam do kolejnego pięknego ogrodu szkoda, że nie wcześniej, ale już nadrabiam zaległości. Będę tu zaglądać, na ławeczce posiedzę ... trochę... pozdrawiam
malgorzata_s... 21:36, 01 cze 2016

Ale cudnie kolorowo i róże już?Ciekawe kiedy moje golaski zakwitną?Buziaki
Alicja169 21:37, 01 cze 2016

danuta_szwajcer napisał(a)

To jeszcze jeden dla Ciebie

a jaki to jest, ma śliczny błękit i wielkie płatki
danuta_szwajcer 21:46, 01 cze 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ale cudnie kolorowo i róże już?Ciekawe kiedy moje golaski zakwitną?Buziaki

Moje nowe już mają pąki i bardzo się cieszę bo chociaż będę wiedzieć jakie kwiaty Zakwitną
danuta_szwajcer 21:47, 01 cze 2016

Alicja169 napisał(a)
No to trafiłam do kolejnego pięknego ogrodu szkoda, że nie wcześniej, ale już nadrabiam zaległości. Będę tu zaglądać, na ławeczce posiedzę ... trochę... pozdrawiam

Ciesze się i zapraszam
danuta_szwajcer 21:50, 01 cze 2016

Alicja169 napisał(a)

a jaki to jest, ma śliczny błękit i wielkie płatki

Kupiłam go jako Krystyna ale to nie jest ten , ale jest piękny i ma bardzo duże kwiaty
bozga 22:14, 01 cze 2016

Ślicznie i kolorowo, czyli Twój klimat