Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Monia81 09:18, 04 gru 2017

Dla dzieci taki śnieg to frajda, a jeszcze jak się jest u babci to dopiero podwójna radość i dla wnuczek i dla dziadków, ja też ten okres lat dziecięcych, gdy wyjeżdżałam na ferie i wakacje do babci wspominam z wielkim wzruszeniem, oj piękne to wspomnienia pozdrawiam Danusiu
danuta_szwajcer 19:06, 04 gru 2017

Monia81 napisał(a)
Dla dzieci taki śnieg to frajda, a jeszcze jak się jest u babci to dopiero podwójna radość i dla wnuczek i dla dziadków, ja też ten okres lat dziecięcych, gdy wyjeżdżałam na ferie i wakacje do babci wspominam z wielkim wzruszeniem, oj piękne to wspomnienia pozdrawiam Danusiu

Oj tak, u nas dalej sypie. Dziadków miałam blisko i zawsze zazdrościłam innym jak mieli gdzie wyjezdzac . Uwielbiam ten czas razem spędzany Zimowo za oknem bardzo
nebel 15:52, 05 gru 2017

Danusiu, nie ma to jak kochający dziadkowie .
Agania 19:04, 17 gru 2017

Ogród zimowy piękny...życzę Ci bliskiego rodzinnego kontaktu na
święta i tak białego jak na zdjęciach
danuta_szwajcer 12:22, 27 gru 2017

nebel napisał(a)
Danusiu, nie ma to jak kochający dziadkowie .

Oj tak no i ta radość
Ewo u mnie już wiosna w ogrodzie te zdjęcia zrobiłam 25.XII.2017r.
danuta_szwajcer 12:27, 27 gru 2017

Agania napisał(a)
Ogród zimowy piękny...życzę Ci bliskiego rodzinnego kontaktu na
święta i tak białego jak na zdjęciach

Dziękuje no ale śniegiem to się nacieszyłam przed a teraz to już wiosennie i też niedobrze bo tak jak rok temu, wszystko za mocno się ożywi a potem silny mróz 3 dni i oby tak nie było
Mam od lat zimą mieszkańca w ogrodzie pięknego bażanta, grubodzioby też przylatują i mnóstwo innych ptaków
sylwia_slomc... 13:06, 27 gru 2017

Musisz podpatrzyć na którym drzewie ten bażant nocuje, szukają jak najwyżej Jeśli w ogrodzie to już raczej na stałe zostanie.
sylwia_slomc... 13:06, 27 gru 2017

Musisz podpatrzyć na którym drzewie ten bażant nocuje, szukają jak najwyżej Jeśli w ogrodzie to już raczej na stałe zostanie.
Jak idą siedzieć na noc to się strasznie drą, też mam u siebie kilka
danuta_szwajcer 13:26, 27 gru 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

W ogrodzie od lat juz u nas ma swój dom zimą i o dziwo nie na drzewie tylko pod krzewami przy kompostowniku, widze go z okna z kuchni, czasami leży na kompostowniku jak jest duży mróz bo mu tam ciepło, a ja bym mu kołderke chętnie dała bo mi go zal, często spaceruje po ogrodzie, szczególnie wydziubuje pod karmnikami od ptaków, ale jest czujny bo czasami z psiunią jak wychodze rano to odlatuje zaraz. Nawet gdy chciałam mu zdjęcie z łazienki zrobić na dole to tylko firanke lekko bez otwierania okna odsunełam to też zaraz uciekł. Ale czuje się u nas bezpiecznie bo jak jest śnieg to widzę ile śladów jest i to pod oknami. Wokół mnie nie ma domów i lasy są blisko. Czasami mnie wystraszy bo siedzi na sosnie i jak odlatuje to duży szum jest a to skczeczenie to słysze, wiewiórki też niezłe odgłosy dają
sylwia_slomc... 15:22, 27 gru 2017

Wiewiórek Ci zazdraszczambardzochciałabym mieć jak drzewa urosną, ale musiałyby chyba z nieba spaść bo wokół szczere pola