Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

sylwia_slomc... 20:27, 04 lis 2017

Danusiu masz jeszcze całą masę koloru w ogrodzie trawiszcza śliczne
Monia81 22:01, 04 lis 2017

Danusiu piękne wybarwienia u Ciebie w ogrodzie jesień jest piękna taka jak dziś, słoneczna i ciepła, wtedy tak się cieszymy tymi kolorami pozdrawiam
ewsyg 07:29, 05 lis 2017

Danusiu, przyjemnie spędziłam u ciebie czas. Posiedziałam na ławeczce i zachwyciłam się kolorami jesieni, których u Ciebie nie brakuje.
Kindzia 09:12, 05 lis 2017

Mój klon też jeszcze w liściach i jedna magnolia też liście uparcie trzyma, co dziwne to ta przy tarasie, czyli wygwizdów pełny...
Wczoraj i dzisiaj korzystam z pięknej pogody i ogród do zimy szykuję...będę do Ciebie na kolory przychodzić Danuś
danuta_szwajcer 19:15, 07 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Danusiu masz jeszcze całą masę koloru w ogrodzie trawiszcza śliczne

Trawiszcze dziś już podwiązałam A kolorów jeszcze jest, szkoda, ze slonka mało.
danuta_szwajcer 19:17, 07 lis 2017

Monia81 napisał(a)
Danusiu piękne wybarwienia u Ciebie w ogrodzie jesień jest piękna taka jak dziś, słoneczna i ciepła, wtedy tak się cieszymy tymi kolorami pozdrawiam

Oj tak, sloneczna i kolorową to bardzo lubie, wczoraj i dziś mglisto i zanieczyszczone powietrze bardzo
danuta_szwajcer 19:21, 07 lis 2017

ewsyg napisał(a)
Danusiu, przyjemnie spędziłam u ciebie czas. Posiedziałam na ławeczce i zachwyciłam się kolorami jesieni, których u Ciebie nie brakuje.

Miło mi bardzo, w sobote jeszcze z M kawki się napiliśmy się pod pergolą w ogrodzie Oby jak najdłużej Pozdrawiam

danuta_szwajcer 19:28, 07 lis 2017

Kindzia napisał(a)
Mój klon też jeszcze w liściach i jedna magnolia też liście uparcie trzyma, co dziwne to ta przy tarasie, czyli wygwizdów pełny...
Wczoraj i dzisiaj korzystam z pięknej pogody i ogród do zimy szykuję...będę do Ciebie na kolory przychodzić Danuś

Zapraszam Kasiu, żeby słonko zaswieciło to jeszcze zdjęc tych kolorów zrobię Dużo jeszcze liści u mnie, grabie a ciągle mam nowych lisci pełno od sasiadów a tam na dębach i leszczynach jeszcze bardzo dużo liści. Pozdrawiam Kasiu

ElzbietaFranka 21:37, 07 lis 2017

Danusiu u WAS wiecej lisci na drzewach niz u nas. Podobno nie bylo tak wietrznie. U mnie to jedynie buczki kolorowe jeszcze, reszta to juz bez lisci.
Dzisiaj przyjechalam na dzialke, pogoda nie za bardzo ale cieplo. Duzo prac jesiennych. Mam znowu pozalewane i pompuje. Ostanie deszcze z srody i caly czwartek znowu mampodtopiona czesc dzialki, mozna sie wsciec.
Kindzia 10:50, 08 lis 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Zapraszam Kasiu, żeby słonko zaswieciło to jeszcze zdjęc tych kolorów zrobię Dużo jeszcze liści u mnie, grabie a ciągle mam nowych lisci pełno od sasiadów a tam na dębach i leszczynach jeszcze bardzo dużo liści. Pozdrawiam Kasiu

Matko...jaki liść...jak wymalowany!!!