Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

GorAna 21:50, 14 kwi 2013

Pozdrawiam wiosennie
Nie forsuj się Danusiu
Przesyłam Ci pierwszego tegorocznego tulipanka

Marta7 23:10, 14 kwi 2013

Danusia życzenia zdrowia i pozdrowienia przesylam Trzymaj się !
kitek81 23:14, 14 kwi 2013

śliczna wiosna, krokusiki z pszczółkami piękne
od razu na taki widok pewnie lepiej się poczułaś
pozdrawiam
Milka 13:26, 15 kwi 2013

Danusiu, jak zdrówko?
danuta_szwajcer 18:16, 15 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Krokusiki śliczne, a pszczółki jeszcze ładniejsze, no i bardzo pracowite. Pozdrawiam

Bardzo pracowite te pszolki i bardzo dobrze, ze ich tyle jest
danuta_szwajcer 18:16, 15 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Piękne foteczki z pszczółkami .Pozdrawiam i zdrówka życzę.

Dziekuje Ewuś i pozdrawiam
danuta_szwajcer 18:18, 15 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Nieposluszna niedobroto Ty Ale lyk swiezego powietrza jeszcze nikomu nie zaszkodzil,wrecz przeciwnie U mnie pacjentow z chorobami drog oddechowymi w sloneczny,ladny dzien,zaprasza sie na taras,otula kocami,i maja lezakowac (rowniez w zimie). Jestem zwolennikiem tej terapii ,szybciej odbudowuje sie system immunologiczny,tankuje sie wit.D i...skora nabiera zdrowszego wygladu Korzystaj z ladnej pogody,nie przeciazaj organizmu,odpoczywaj i mam nadzieje ze juz za pare dni poczujesz sie znacznie lepiej.Oczywiscie badz w stalym kontakcie z lekarzem.

Kasiu masz racje, ze taka terapia jest bardzo dobra i korzystna u nas sliczne slonko ale zal, bo tak by sie chcialo popracowac no ale coz musze troche poczekac jeszcze bo w srode mam kolejne badania no i zobaczymy
danuta_szwajcer 18:21, 15 kwi 2013

Urszulla napisał(a)
Na szybki powrót do zdrowia zostawiam coś energetycznego

Urszulko bardzo lubie wode i to w dodatku tak czysta szum wody bo uspokaja dlatego mam ciurkadelko w ogrodzie by mi szumiało uwielbiam rechot zab bo od dziecka go slysze bo blisko mam stawy i wieczory cieple wiosenne i ten rechot
danuta_szwajcer 18:22, 15 kwi 2013

Bogdzia napisał(a)
Nie dziwię się że nie wytrzymałaś i do ogodu myknęłaś. Chwila z takimi krokusami to energetyczny zastrzyk. Zdrowiej szybko bo będzie coraz bardziej kolorowo.

Masz racje Bozenko, ze to energetyczny zastrzyk dzis tak pieknie slonko swieci, ze to poszlam z aparatem
danuta_szwajcer 18:27, 15 kwi 2013

asc napisał(a)

Witaj w klubie..... chorych z zapaleniem płuc...... najpierw pies chciał odejść z tego świata, potem mąż ..a na koniec dopadło i mnie...... Moje chłopaki juz stabilne, na szczęscie na tyle, że ma kto mi podać herbatę jak dogorywam z wysoką temperaturą.. czy wyjść do sklepu po jogurty........ wczoraj nawet coś tam ciął w ogrodzie....
Fatalny ten rok...... zima długa, a potem same choroby... mam nadzieję, że już Ci lepiej, bo ja jeszcze nie za bardzo nadaję się do czytania

U mnie Aniu tez pogrom a pecha w chorowaniu to mam od pazdziernika i tak w kolko do teraz, ze mnie to juz przeraza. Moja wątraba i zoladek od lekow juz protestuje.A tak pieknie slonce swieci i u mnie nie ma kto w ogrodzie robic wiec wszystko czeka nawet wrzosy okryte jeszcze igliwiem.Chociaz wyszlam z aparatem by zdjecia porobic i nacieszyc sie troche wiosną na ktora tak wszyscy czekalismy. Pozdrawiam i zdrówka zycze