Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

malgorzata_s... 14:59, 01 mar 2014

Maria667 napisał(a)
Też bym tak poleżała

Ja też Ale dzisiaj na leżąco robiłam focie krokusów, zimna ziemia Pozdrawiam Marysiu
kasiek 19:03, 01 mar 2014

Ślicznie Marysiu, teraz wklejaj cos w wiosennych widoków, zobaczysz że tez się na ich widok uśmiechniesz
renatamama3 19:58, 01 mar 2014

W poniedziałek ,mus kupić gazetkę ,hi hi .Mój kociak też tak się rozkłada ,najczęściej w ziemi ,piachu .pozdrawiam
Maria667 17:59, 02 mar 2014

Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Sobota minęła mi bardzo pracowicie.Pogoda była przepiękna, prawdziwie wiosenna. Odczuwam w kościach wczorajszą pracę. Myślałam, ze dzisiaj spędzimy dzień na zewnątrz, a tu pogoda diametralnie inna niż wczoraj. Mglisto, zimno , wietrznie i nieprzyjemnie
No cóż, to dopiero początek marca...
Maria667 18:01, 02 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
W poniedziałek ,mus kupić gazetkę ,hi hi .Mój kociak też tak się rozkłada ,najczęściej w ziemi ,piachu .pozdrawiam

Pozdrawiam, Reniu!
Mam już całą kolekcję kociaków. Aktualnie trzy. Mój ostatni nabytek to grudniowa znajda, którego mój syn przyniósł do domu. Oczywiście został, bo jak mogłoby być inaczej
Maria667 18:03, 02 mar 2014

kasiek napisał(a)
Ślicznie Marysiu, teraz wklejaj cos w wiosennych widoków, zobaczysz że tez się na ich widok uśmiechniesz

Kasia!
Tak, jak myślałam, brakło mi sił na zrobienie zdjęć. Czuję wszystkie mięśnie po wczorajszym dniu.Myślałam, że dzisiaj trochę popstrykam, ale głowa mnie strasznie boli, a pogoda nie zachęca do wystawienia nosa na zewnątzr.
Maria667 18:05, 02 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Wczoraj można było leżeć, ale dzisiaj już nie. Fatalna pogoda. Nie ma śladu po wczorajszej wiosennej aurze
Maria667 18:10, 02 mar 2014

Dorota123 napisał(a)
Witaj Mario, bardzo się cieszę, że do mnie zajrzałaś, na Ogrodowisku jestem od niedawna, ciągle podpatruję i uczę się tej sztuki ogrodniczej. Jeszcze nie dawno myślałam, że mam ładny ogródek, ale bardzo się myliłam, dobrze, że chociaż sama doszłam do tego i wyciągnęłam wnioski. Twój ogródek jest piękny , zadbany i świetnie skomponowany , na pewno też jest większy od mojego, albo tu znowu odzywają się braki w umiejętności w zaprojektowaniu go. Myślę, że już w tym roku będzie u mnie poprawa wizerunku ogrodu, na pewno nie całego, bo jeszcze mnie czeka jedna rujnacja z kanalizacją.Pozdrawiam

Doroto!
Wybieraj z ogrodowiska to, co uznasz za stosowne. Dla mnie najważniejszy w ogrodzie jest indywidualizm. Ogród ma oddawać to , co nam w duszy gra.Jeśli zrobisz wszystko wg jakichś ram straci własnego ducha. Będzie poprawny, przemyślany, schematyczny, a ma być przede wszystkim przyjazny Tobie. To główna zasada, której się trzymam.Pozdrawiam
iwonaal 18:37, 02 mar 2014

Pozdrawiam, u nas pogoda super i pracowita niedziela. I nogi bardzo bolą po wczorajszym.
Maria667 18:45, 02 mar 2014

No i trochę wiosny na pociesznie Ale z tamtego roku, bo teraz jeszcze nic nie ma