Marysiu pytałas u mnie kiedy wysyłają trawki napewno dostaniesz meila ale do mnie pisali że już od dziś rozpoczynają wysyłkę tylko że ja jeszcze nie chciałam bo nie mam gdzie trzymać a z Wiktorkiem wychodzę na chwilke na dwór także jeszcze trochę co mały będzie dłużej na dworze spał w wózku to im napiszę kiedy chcę ale termin możesz sobie wybrać czy od razu chcesz czy za dwa tygodnie czy w kwietniu sama o przysyłce decydujesz .Ja narazie chcę na kwietnia jak dostaniesz prędzej daj proszę znać czy ładne sadzonki przysłali.Pozdrawiam
Marysiu dzięki że zajrzałś do mnie , kłączowe niskie iryski są bezproblemowe .Obejrzałam Twój ogród --piękny aż zazdraszczam pozytywnie kiedy mój taki będzie bo była u mnie rewolucja Dobermanek śliczny bardzo madre psy ale muszą być prowadzone bo aą grozne Miałam mądrą sukę ale ze wzgledu bezpieczeństwa rodziny musiałam oddac Pozdrawiam cieplutko
Marysiu.. przybiegłam z rewizytą.. oj dawno u Ciebie nie byłam... nóżki za krótkie.. nie wyrabiam .... Mój piękny ogród kupuję, ale eMusiowi powiedziałam, że koniec z gazetami... ale ten numer muszę kupić
Marysiu, odpisałam u mnie. Przeczytałam, ze wodę wymieniliście, u mnie jeszcze lód. M. pokruszył, żeby szybciej stopniał. Roślinki przesadzasz? Widać już młode listki? My też planujemy wymienić wodę, ale musimy jeszcze trochę poczekać. Pozdrawiam
Jutro będę zamawiać. Już sobie przygotowałam listę. Ale chyba też będę ustalać wysyłkę na kwiecień, bo teraz jeszcze jest trochę za wcześnie.Pozdrawiam.
Oj, przykro, że musieliście oddać pieska. Nie umiałabym swojego oddać. On nie ma w sobie żadnej agresji. Strasznie jest do nas przywiązany. Jutro czeka go zabieg chirurgiczny, więc wszyscy to przeżywamy i martwimy się za niego.
Pozdrawiam.