Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe zacisze

Ogrodowe zacisze

Maria667 10:58, 03 mar 2014

laurowisnia napisał(a)
To miałaś niezbyt fajną robótkę wczoraj, u nas było bardzo mgliście i zimno, śladu nie było po sobotniej pogodzie.

Wczorajszy dzień w niczym nie przypominał soboty.To jak powrót zimy
Maria667 11:02, 03 mar 2014

GorAna napisał(a)
Marysiu, pozdrawiam i życzę miłego tygodnia....u mnie dzisiaj pochmurno i zimno...nosa nie wystawiam....a chciałam coś tam robić na warzywniku.....popracuję jak pogoda pozwoli...przciecież to dopiero 3 marca

Masz , Aniu, rację. To dopiero 3 marca... Wystarczy przypomnieć sobie ubiegły rok. O tej porze był środek zimy.
Ewa4 16:16, 03 mar 2014

Marysiu pytałas u mnie kiedy wysyłają trawki napewno dostaniesz meila ale do mnie pisali że już od dziś rozpoczynają wysyłkę tylko że ja jeszcze nie chciałam bo nie mam gdzie trzymać a z Wiktorkiem wychodzę na chwilke na dwór także jeszcze trochę co mały będzie dłużej na dworze spał w wózku to im napiszę kiedy chcę ale termin możesz sobie wybrać czy od razu chcesz czy za dwa tygodnie czy w kwietniu sama o przysyłce decydujesz .Ja narazie chcę na kwietnia jak dostaniesz prędzej daj proszę znać czy ładne sadzonki przysłali.Pozdrawiam
zawitka 16:27, 03 mar 2014

Marysiu dzięki że zajrzałś do mnie , kłączowe niskie iryski są bezproblemowe .Obejrzałam Twój ogród --piękny aż zazdraszczam pozytywnie kiedy mój taki będzie bo była u mnie rewolucja Dobermanek śliczny bardzo madre psy ale muszą być prowadzone bo aą grozne Miałam mądrą sukę ale ze wzgledu bezpieczeństwa rodziny musiałam oddac Pozdrawiam cieplutko
Mala_Mi 18:01, 03 mar 2014

Marysiu.. przybiegłam z rewizytą.. oj dawno u Ciebie nie byłam... nóżki za krótkie.. nie wyrabiam .... Mój piękny ogród kupuję, ale eMusiowi powiedziałam, że koniec z gazetami... ale ten numer muszę kupić
Ivvvona 19:31, 03 mar 2014

Marysiu, odpisałam u mnie. Przeczytałam, ze wodę wymieniliście, u mnie jeszcze lód. M. pokruszył, żeby szybciej stopniał. Roślinki przesadzasz? Widać już młode listki? My też planujemy wymienić wodę, ale musimy jeszcze trochę poczekać. Pozdrawiam
Maria667 19:50, 03 mar 2014

Ewa4 napisał(a)
Marysiu pytałas u mnie kiedy wysyłają trawki napewno dostaniesz meila ale do mnie pisali że już od dziś rozpoczynają wysyłkę tylko że ja jeszcze nie chciałam bo nie mam gdzie trzymać a z Wiktorkiem wychodzę na chwilke na dwór także jeszcze trochę co mały będzie dłużej na dworze spał w wózku to im napiszę kiedy chcę ale termin możesz sobie wybrać czy od razu chcesz czy za dwa tygodnie czy w kwietniu sama o przysyłce decydujesz .Ja narazie chcę na kwietnia jak dostaniesz prędzej daj proszę znać czy ładne sadzonki przysłali.Pozdrawiam

Jutro będę zamawiać. Już sobie przygotowałam listę. Ale chyba też będę ustalać wysyłkę na kwiecień, bo teraz jeszcze jest trochę za wcześnie.Pozdrawiam.
Maria667 19:51, 03 mar 2014

Ivvvona napisał(a)
Marysiu, odpisałam u mnie. Przeczytałam, ze wodę wymieniliście, u mnie jeszcze lód. M. pokruszył, żeby szybciej stopniał. Roślinki przesadzasz? Widać już młode listki? My też planujemy wymienić wodę, ale musimy jeszcze trochę poczekać. Pozdrawiam

O, u nas lodu już dawno nie ma. Młode listeczki widać, ale mam wrażenie, ze one w tym roku nie zaginęły całkowicie. Zima była bardzo łagodna
Maria667 19:53, 03 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Marysiu.. przybiegłam z rewizytą.. oj dawno u Ciebie nie byłam... nóżki za krótkie.. nie wyrabiam .... Mój piękny ogród kupuję, ale eMusiowi powiedziałam, że koniec z gazetami... ale ten numer muszę kupić

Ania, ja też nie wyrabiam. Chciałabym wszędzie zaglądnąć, ale czasu brakuje.
Miłej lektury Pozdrawiam.
Maria667 19:56, 03 mar 2014

zawitka napisał(a)
Marysiu dzięki że zajrzałś do mnie , kłączowe niskie iryski są bezproblemowe .Obejrzałam Twój ogród --piękny aż zazdraszczam pozytywnie kiedy mój taki będzie bo była u mnie rewolucja Dobermanek śliczny bardzo madre psy ale muszą być prowadzone bo aą grozne Miałam mądrą sukę ale ze wzgledu bezpieczeństwa rodziny musiałam oddac Pozdrawiam cieplutko

Oj, przykro, że musieliście oddać pieska. Nie umiałabym swojego oddać. On nie ma w sobie żadnej agresji. Strasznie jest do nas przywiązany. Jutro czeka go zabieg chirurgiczny, więc wszyscy to przeżywamy i martwimy się za niego.
Pozdrawiam.