anna_g
19:50, 19 lut 2013
Dobry wieczór odwiedzającym - tak się cieszę, że tu jesteście
Miałam prasować, ale... musiałam zajrzeć - prasowanie (jak go znam) nie ucieknie 
Ewelinko Witam Cię serdecznie u mnie, cieszę się, że przyszłaś - i powiem Ci, że już jestem zadowolona że tu trafiłam
Grażynko - no właśnie o to chodzi - że ja takich letnich zdjęć po prostu "ni mom"
Muszę poczekać do wiosny i lata - a potem to pewnie wszyscy będziemy się tu "zasypywać" kolorami
Azalie już kupiłam - najstarsza moja
jest u mnie trzeci rok - mam dwie azalie japońskie (niestety nie wiem jakie - jak zakwitną poproszę o identyfikację) jedną wielkokwiatową - kupioną w zeszłym roku - niestety miała gigantycznego mączniaka - a ja zawaliłam bo nie oberwałam jej wszystkich zarażonych liści i nie wiem co będzie w tym roku...
I dwa rh u mnie sobie rosną - jeszcze niewielkie - jeden kremowy NN i jeden fioletowy Rasputin - en drugi też miał mączniaka w zeszłym roku
pryskałam topsinem m500), górne listki (najmłodsze) tak mu się ciut poskręcaly - no zobaczymy co z tego bedzie. Ale i tak mam zamiar jeszcze dosadzić tych krzewów bo bardzo cieszą moje oczy 
Gosiu - bardzo mi miło Cię gościć - piękny jest Twój "igielkowy" - co prawda tych ok 200 stron (bagatelka
do przeglądnięcia na razie mnie przerosło, ale oglądałam zdjęcia i bardzo mi się podoba. Bardzo zadbany, śliczny, na pewno zawitam. Wlaśnie to mnie powstrzymywało, że zdjęcia mam tylko takie szaro bure.
Danusiu wielkie dzięki za te cudne kwiaty - czy to różowawo-łososiowe to petunia? (pewnie znowu trafie "obok"
taki ze mnie znawca
- ma świetny kolorek. Witam Cię u mnie i zapraszam jak najczęściej.
A teraz jednak zajmę się prasowaniem
Miłego wieczorku...

Ewelinko Witam Cię serdecznie u mnie, cieszę się, że przyszłaś - i powiem Ci, że już jestem zadowolona że tu trafiłam

Grażynko - no właśnie o to chodzi - że ja takich letnich zdjęć po prostu "ni mom"

Gosiu - bardzo mi miło Cię gościć - piękny jest Twój "igielkowy" - co prawda tych ok 200 stron (bagatelka

Danusiu wielkie dzięki za te cudne kwiaty - czy to różowawo-łososiowe to petunia? (pewnie znowu trafie "obok"

A teraz jednak zajmę się prasowaniem