Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 22:19, 14 sie 2013

22:36, 14 sie 2013
Asiu trawnik zwijam do siebie,chciałabym doprowadzić swój do takiego stanu by był tak piękny jak u Ciebie.Jak rano wyjdziesz i zobaczysz,że nie ma to znaczy ,że byłam z łopatą
Zaczynają kwitnąć u Ciebie trawy..jak zbliża się 15 sierpień to kojarzy mi się,że już po lecie..
Zmęczona dziś jestem i czuję wszystko w kościach a mój Tadek gdyby nie wieczór to jeszcze by latał z taczką
Pozdrawiam wieczorowo
JoannA 22:40, 14 sie 2013

Anulka napisał(a)
Asiu trawnik zwijam do siebie,chciałabym doprowadzić swój do takiego stanu by był tak piękny jak u Ciebie.Jak rano wyjdziesz i zobaczysz,że nie ma to znaczy ,że byłam z łopatą
Zaczynają kwitnąć u Ciebie trawy..jak zbliża się 15 sierpień to kojarzy mi się,że już po lecie..
Zmęczona dziś jestem i czuję wszystko w kościach a mój Tadek gdyby nie wieczór to jeszcze by latał z taczką
Pozdrawiam wieczorowo

Anulko, musicie koniecznie odpocząć!
Trawnika skubnij tak połowę, drugą zostaw. Będę miała miejsce na nowe rosliny
23:22, 14 sie 2013
JoannA napisał(a)

Anulko, musicie koniecznie odpocząć!
Trawnika skubnij tak połowę, drugą zostaw. Będę miała miejsce na we rosliny

Jutro odpoczynek na całego Wybieramy się do mojej młodszej siostry,zrobimy sobie objazdową wycieczkę rowerową..
Tak to jest z tymi trawnikami,ja na początku to miałam ho,ho.Jak patrzę na stare zdjęcia to jestem zdziwiona...o rany aż tyle trawnika mieliśmy ?? Nie..to niemożliwe A teraz liliput został mi w dwóch małych częściach..
JoannA 23:32, 14 sie 2013

Anulko, wybierasz się do Doni, pozdrów ja ode mnie Wybrałam sie ostatnio do jej ogrodu na wirtualny spacer i stwierdziłam, że zamiłowanie do roslin i talent do komponowania macie chyba w genach. Fajnie, że macie jednakowe zainteresowania i wspólne tematy do długich rozmów. Zastanawiamy się z M gdzie by to wyskoczyć w ten długi weekend, chyba wyskoczymy do Powsina.
Trawni wbrew pozorom wymaga duzo pracy, ciągłe koszenie, nawożenie i inne zabiegi żeby dobrze wyglądał. Mus go trochę okroić
Debra 11:20, 15 sie 2013

Anulka napisał(a)

Jutro odpoczynek na całego Wybieramy się do mojej młodszej siostry,zrobimy sobie objazdową wycieczkę rowerową..
Tak to jest z tymi trawnikami,ja na początku to miałam ho,ho.Jak patrzę na stare zdjęcia to jestem zdziwiona...o rany aż tyle trawnika mieliśmy ?? Nie..to niemożliwe A teraz liliput został mi w dwóch małych częściach..

Objazd rowerem piękna sprawa. Ja dzisiaj też hop na rower

A trawnik nieubłaganie znika powoli u każdego. U mnie jeszcze go sporo, ale to tylko kwesia czasu. Będzie jedynie trawowa ścieżka
13:44, 15 sie 2013
JoannA napisał(a)
Anulko, wybierasz się do Doni, pozdrów ja ode mnie Wybrałam sie ostatnio do jej ogrodu na wirtualny spacer i stwierdziłam, że zamiłowanie do roslin i talent do komponowania macie chyba w genach. Fajnie, że macie jednakowe zainteresowania i wspólne tematy do długich rozmów. Zastanawiamy się z M gdzie by to wyskoczyć w ten długi weekend, chyba wyskoczymy do Powsina.
Trawni wbrew pozorom wymaga duzo pracy, ciągłe koszenie, nawożenie i inne zabiegi żeby dobrze wyglądał. Mus go trochę okroić

Asiu dziękuję,pozdrowienia przekażę.Wczoraj na objeździe u Donij były nasze kuzynki,też ogrodniczki,w sobotę przyjeżdżają do nas.W naszej rodzince sporo takich zakręconych roślinomaniaków
Kiedyś wszyscy myśleli..posieję trawnik to mniej roboty ale masz rację..by mieć piękny dywan..pielęgnacja,pielęgnacja i poświęcony czas Ty Asiu masz go jeszcze dużo,u mnie zdecydowanie mniej,bele podkładowe w warzywniaku przesuniemy bo taki duży warzywniak w tej chwili za duży a trawnik z tamtej gospodarczej strony powiększy się i wyjdzie to wszystkim na korzyść
13:46, 15 sie 2013
Debra napisał(a)

Objazd rowerem piękna sprawa. Ja dzisiaj też hop na rower

A trawnik nieubłaganie znika powoli u każdego. U mnie jeszcze go sporo, ale to tylko kwesia czasu. Będzie jedynie trawowa ścieżka

Rowery nam się dziś marzą a tu każdy mięsień boli po ostatnich rewolucjach ogrodowych,ale co tam...jedziemy...
A odnośnie trawnika...skąd my to znamy
Pozdrawiam słonecznie
Margarete 21:17, 15 sie 2013

Ale trawnik super ! Masz nawadnianie ?
Pozdrawiam urlopowo z Mazur !
Gabrysia_ 21:22, 15 sie 2013

Asiu...macham i podglądam