Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 19:48, 26 sty 2014

Tess napisał(a)
Ot, rozsądna kobieta.
Nie dajesz się wkręcać Gorącym Głowom

Bo widzisz Teresko, stwierdziłam że roslinki zdążę kupić jak przyjdzie wiosna, a teraz lepiej jakiś ciuszek dla poprawienia nastroju
Agania 20:25, 26 sty 2014

Joasiu będziemy jutro razem siać trawki

Cieszę się, że mrozik u Ciebie mniejszy i sypie śnieg, roślinkom ta biała kołderka jest potrzebna

Wirus Rubensowy już zaraził całe ogrodowisko

Zakupy dopiero wiosną , ja teraz nic nie kupuję

czekam z niecierpliwością na wiosnę, bo najbardziej mi zależy, żeby zobaczyć moje żywe po zimie derenie kwieciste

buziaczki

Tess 22:41, 26 sty 2014

A ja dziś kupiłam.
Pierwsze moje roślinne zakupy w tym sezonie
JoannA 22:48, 26 sty 2014

Tess napisał(a)
A ja dziś kupiłam.
Pierwsze moje roślinne zakupy w tym sezonie

Kusisz Tess, ale ja się nie złamię
buziaki
renatamama3 09:19, 28 sty 2014

Asiu ,też staram się nic nie kupować ,jestem na razie twarda ,chodź w obserwowanych na allegro mam kilka irysków i liliowców .pozdrawiam
Margarete 10:47, 28 sty 2014

Witaj Joasiu, dawno do ciebie nie zaglądałam, i w ogóle mam zaległości w wielu watkach, moze póxniej troche nadrobie, choć "obrazkowym pismem " polecę........

Ale mam pytanie czy ty juz teraz wysiewasz stipę ? Kupiłam nasiona i czekam w gotowości na hasłoze juz pora siac......... nie wiem ponadto w jakie podłoże je zasiac, moze byc normalna ogrodnicza ziemia, taka jak do skrzynek balkonowych ?
GorAna 10:51, 28 sty 2014

Joasi, dawno mnie u Ciebie nie było....ja też czekam z wysiawami roślin do końca lutego
Pozdrawiam
JoannA 16:45, 28 sty 2014

renatamama3 napisał(a)
Asiu ,też staram się nic nie kupować ,jestem na razie twarda ,chodź w obserwowanych na allegro mam kilka irysków i liliowców .pozdrawiam

Zamówić możesz Renatko tylko umów się na dostawę mozliwie jak najpóźniej. Ale to chyba nie ma sensu bo roślin wystarczy dla wszystkich
pozdrawiam serdecznie
JoannA 16:46, 28 sty 2014

Margarete napisał(a)
Witaj Joasiu, dawno do ciebie nie zaglądałam, i w ogóle mam zaległości w wielu watkach, moze póxniej troche nadrobie, choć "obrazkowym pismem " polecę........

Ale mam pytanie czy ty juz teraz wysiewasz stipę ? Kupiłam nasiona i czekam w gotowości na hasłoze juz pora siac......... nie wiem ponadto w jakie podłoże je zasiac, moze byc normalna ogrodnicza ziemia, taka jak do skrzynek balkonowych ?

Witaj Małgosiu, odpowiem u Ciebie
buziaki
JoannA 16:47, 28 sty 2014

GorAna napisał(a)
Joasi, dawno mnie u Ciebie nie było....ja też czekam z wysiawami roślin do końca lutego
Pozdrawiam

Witaj Aniu
Ciężko będzie wyczekać do końca lutego bo na ogrodowisku dziewczyny już sieją.
pozdrawiam