Joasiu, moja stipa pieknie się rozwija. Nawet włożyłam kontrolny patyczek. Przerosła go.
Czy wiesz może, czy werbenę podobnie trzeba rozsadzić ?
U mnie żonkile w ogrodzie mają pączki koloru żółtego. Troszkę słońca i będzie pięknie.
Asiu,a jaka cena ,bo w tamtym roku w mojej szkółce 29 zł ,ale jak miałam na nią w końcu miejsce ,to jej brakło.
Za tydzień mam nadzieję pojechać na giełdę po brateczki ,więc razem będziemy działać .pozdrawiam
Bogusiu, kosmos czekoladowy nie powschodził. Podejrzewam że nasionka które dostałam były zebrane za wcześnie.
Ale sukcesem okazał się wysiew tojeści ciemnopurpurowej 'Beaujolais'. Nasionka zebrałam po zimie z mojego ogrodu i po tygodniu powschodziły
Asiu poczytałam u Ciebie wszystko uważnie i przedszkole podziwiłam Piękne te przedszkolaki
I piszesz, że nawet trojeść Ci wzeszła. Masz rękę do tych maluchów....
Hortek jeszcze nie cięłaś? czyli ja tez czekam...
Pamiętasz jak w zeszłym roku wszytko pocięłam i patyki wyrzuciłam...? tyyyle się dobra zmarnowało...Teraz już będę mądrzejsza...spróbuję je ukorzenić.
W tym roku te przedszkolaki jakoś wolniej rosną. Chyba trochę słoneczka im potrzeba.
Za dużo sieje Kasiu, jestem zła na siebie bo pracy z tym stanowczo za dużo.
Kasiu, nic jeszcze nie cięłam. U mnie wegetacja później rusza to i ja sie ociągam
Patyki hortensji spróbuj ukorzenić, ja odpuszczam bo jeszcze 9 doniczek z sadzonkami z roku ubiegłego zadołowane i nie wiem gdzie posadzić.
pozdrawiam Kasiu