Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

BusyBee 08:36, 15 cze 2015

JoannA napisał(a)

Wiem Kasiu jakie to świństwo.
Przytargałam go ze szkółki i mam na rabacie z ambrowcem
Jutro biorę jakiś szpikulec i będę go usuwać. Nie mogę dopuścić żeby sie wysiewał bo to dziadostwo strzela nasionami. Zauważyłam dzisiaj że zaczyna już kwitnąć.

U mnie z korą przywleczone...tak przypuszczam, bo pojawiło się nagle w wielu miejscach....tępię już ze 3- 4 lata.... jest coraz mniej na rabatach, ale to w trawniku mnie przeraża....rozpleni się znowu będę próbowała ręcznie, ale wyrasta z nawet najmniejszego korzonka

Miłego tygodnia Asiu
eda 11:02, 15 cze 2015

JoannA napisał(a)
Warzywka

Super jak na drożdżach pięknie wszystko rośnie i zieleń och Pozdrówka zostawiam
JoannA 22:05, 15 cze 2015

eda napisał(a)

Super jak na drożdżach pięknie wszystko rośnie i zieleń och Pozdrówka zostawiam

Wszystko tak soczyście po 2 dniach deszczu wygląda. Wcześniej panowała susza i codziennie lałam ogród. Aż się boję rachunków za wodę.
Pozdrawiam Edziu
Margarete 16:36, 16 cze 2015

Nadrobiłąm trochę...od końca maja....więcej nie dałam rady, sorry ale przerasta mnie juz to forum, i tu bym chciała, i tu, i tu...i doba by musiała miec z 50 godzin...
U ciebie w ogrodzie slicznie, przykuły moja uwage stipy ale u ciebie to norma że piekne a poza tym clematisy masz śliczne w takich ciemnych kolorach, ciemne orliki i ostrogowce... ślicznie , no i te naparstnice, ja mam u siebie 3 sztuki tylko, wszystkie białe, czytaam że twoje tez miały byc białe... a mnie sie własnie podobaja takie liliowo-różowe, sliczne sa...

Piekny ogród, piekne kompozycje i cudo warzywnik, pokaz go z perspektywy wiekszej na pewno slicznie odbija szara farba ze skrzyn na tle zieleni....

Wizyta u Szmitów - udana, widze i zakupowo i widokowo A miejsce na rosliny masz jeszcze bo ja juz, gonie resztkami ale mój ogród malutki...
Agusiak 12:08, 17 cze 2015

Witam po długim czasie. Ogród jest jeszcze piękniejszy niż rok temu warzywniak genialny! A do ogrodu Państwa Szmidt muszę się w końcu wybrać, widziałam to cudo kilka lat temu w Mai w Ogrodzie. Pozdrawiam serdecznie po sąsiedzku!
JoannA 15:08, 17 cze 2015

Margarete napisał(a)
Nadrobiłąm trochę...od końca maja....więcej nie dałam rady, sorry ale przerasta mnie juz to forum, i tu bym chciała, i tu, i tu...i doba by musiała miec z 50 godzin...
U ciebie w ogrodzie slicznie, przykuły moja uwage stipy ale u ciebie to norma że piekne a poza tym clematisy masz śliczne w takich ciemnych kolorach, ciemne orliki i ostrogowce... ślicznie , no i te naparstnice, ja mam u siebie 3 sztuki tylko, wszystkie białe, czytaam że twoje tez miały byc białe... a mnie sie własnie podobaja takie liliowo-różowe, sliczne sa...

Piekny ogród, piekne kompozycje i cudo warzywnik, pokaz go z perspektywy wiekszej na pewno slicznie odbija szara farba ze skrzyn na tle zieleni....

Wizyta u Szmitów - udana, widze i zakupowo i widokowo A miejsce na rosliny masz jeszcze bo ja juz, gonie resztkami ale mój ogród malutki...

Dziękuję Małgosiu
Napastnice moge Ci podesłać siewki, ale to dopiero jesienią. Zbiore też nasionek to sypniesz na rabaty.
A miejsca na rośliny zaczęło brakować. Dobrze że mam duży trawnik
Pozdrawiam
JoannA 15:10, 17 cze 2015

Agusiak napisał(a)
Witam po długim czasie. Ogród jest jeszcze piękniejszy niż rok temu warzywniak genialny! A do ogrodu Państwa Szmidt muszę się w końcu wybrać, widziałam to cudo kilka lat temu w Mai w Ogrodzie. Pozdrawiam serdecznie po sąsiedzku!

Gdzie Ty zginęłaś na tak długo? Ale miło że się odezwałaś
Zapraszam na kawkę po sąsiedzku.
katarzynkak 22:29, 17 cze 2015

Asiu jaki Ty masz wieli ogród... i wszędzie pięknie i gustownie obsadzone...
Będę podglądać i zgapiać

pozdr.
Margarete 23:45, 17 cze 2015

JoannA napisał(a)

Dziękuję Małgosiu
Napastnice moge Ci podesłać siewki, ale to dopiero jesienią. Zbiore też nasionek to sypniesz na rabaty.
A miejsca na rośliny zaczęło brakować. Dobrze że mam duży trawnik
Pozdrawiam

Chętnie skorzystam
Wielkie dzięki i pozdrawiam.
JoannA 18:57, 19 cze 2015

Zakwitł mój Leoś