anna_g
09:40, 30 sty 2014
Przeglądnęłam ten łupek - na którym się znam jak kura na pieprzu
ale że ostatnio kamień coraz bardziej chodzi mi po głowie to chętnie zerknęłam - i pierwszym pytaniem jakie sobie zadałam to jest to co Aga - czy on nie będzie za cienki i nie będzie się kruszył? 3 cm to może nie ale ten 1 cm ?? może być tanio a drogo wiesz jak to jest...
Mnie by się nawet ta cegła ciemna podobała ( z trawką też byłoby fajnie). masz podświetlenie więc kolor cegły nie musiałby tak razić gdyby była ciemna - albo ławki zrobić jaśniejsze... Moje oczy wyobraźni nie są zbyt wykształcone
a poza tym dzisiaj jakoś jeszcze drzemią
ale jak patrzę na zdjęcia wgłębnika to cegła mi się widzi, albo kamień w odcieniu cegły wędzarni ciut jaśniejszy. Pasek jakoś nie - koty to po pierwsze po drugie to jednak nie plaża...
Tak sobie dywaguję Skula - Ty masz lepsze pomysły na takie rzeczy niż ja ale co tam
Wiosna w lutym... no fajnie
ale czy to aby nie ciut za wcześnie ? potem będzie jesień w maju 
pozdrówka

Mnie by się nawet ta cegła ciemna podobała ( z trawką też byłoby fajnie). masz podświetlenie więc kolor cegły nie musiałby tak razić gdyby była ciemna - albo ławki zrobić jaśniejsze... Moje oczy wyobraźni nie są zbyt wykształcone

Tak sobie dywaguję Skula - Ty masz lepsze pomysły na takie rzeczy niż ja ale co tam

Wiosna w lutym... no fajnie

pozdrówka