Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

malgorzata_s... 18:24, 05 cze 2016

Pięknie z każdej perspektywy Buziaki Aguś
yolka 19:48, 05 cze 2016

Ech... cudo masz
marzena 21:37, 05 cze 2016

Agnieszko, bardzo pięknie i klimatycznie, bardzo lubię spacerki po Twoich włosciach, pozdrawiam
Flower1 21:42, 05 cze 2016

AgnieszkaW napisał(a)
zawciągowe morze

skalnicowe morze

Ach uwielbiaqm Twój ogród, zawsze taki wypieszczony.Ciekawa jestem czy Twoja Bonica juz kwitnie )
16:29, 06 cze 2016
Ach co za Ogród z bliska i z daleka,nieustannie się zachwycam,gdy tu wpadam moje oko wypoczywa a ja czuje się taka jakaś orzeżwiona jakbym pooddychała morskiej bryzy
Może te kolory i ta przestrzeń tak na mnie działają

P.S.W tym roku też zaczęłam podcinac moją skromną jedną śliwe wiśniową,żeby się zagęściła,a Twój wpis mnie w tym utwierdził,by tak robić
AnkaW 09:57, 10 cze 2016

Zachwycający Jurajski, za każdym razem kiedy tu zaglądam jestem oczarowana. zostawiam oficjalny ślad, że byłam - od czasu do czasu trzeba właścicielce ponudzićTo jest chyba najpiękniej stopiony z naturą ogród na O.
17:41, 11 cze 2016
Agnieszko,Jurajski "z bliska" p i ę k n y , a "z daleka" - zdecydowanie dojrzalszy niż w zeszlym roku, od razy rzuca się w oczy moc ogrodu.
Korzystasz, masz siły? Życzę Ci ich nieskonczenie dużo, czerp je z ogrodu, teraz czerwiec, zaczyna się kwitninie róż, moje już po półmetku, ale u Ciebie zaczynały zawsze później.
A na zdjęciu Lilly zauważyłam ☺ (nie jestem pewna pisowni imienia), i moje ulubione u Ciebie zakątki, dziękuję za zdjęcia i nie ukrywam, że tęsknię za wiesciami z wyjatkowego ogrodu. Przeslalas mi kiedyś zdjęcie ze swojego ogrodu, mam go caly czas w swoim "pudełku sentymentalnym" ☺

Pszczelarnia 23:28, 12 cze 2016

AnkaW napisał(a)
Zachwycający Jurajski, za każdym razem kiedy tu zaglądam jestem oczarowana. zostawiam oficjalny ślad, że byłam - od czasu do czasu trzeba właścicielce ponudzićTo jest chyba najpiękniej stopiony z naturą ogród na O.

Też tak uważam. Zdecydowanie! Adoruję ten ogród.
Mathildis 23:35, 12 cze 2016

Przyszłam spóźniona obejrzeć dobranockę... Agnieszko zwykła skalnica i zawciąg wyglądają u Ciebie nieziemsko
AgnieszkaW 10:15, 14 cze 2016

Kochani, bardzo, bardzo dziękuję za tyle ciepłych i miłych słów, sprawiają mi one ogromną satysfakcję i wzmacniają wiarę, że to, co robię w ogrodzie, jest słusznym kierunkiem działania. Teraz jest mi nieco trudniej, ale najbliższa rodzina stara się jak może i pomaga mi we wszystkich pracach. Jeśli chodzi o Wasze piękne ogrody, to często je wirtualnie zwiedzam, choć po cichutku - wybaczcie mi ten brak wpisów u Was...

Róże dopiero zaczynają u mnie kwitnąć, "Bonica" w pąkach, czekam na kwitnienie "Eden Rose", "Games Galway" i "Clair Austin", kwitnie już Comte de Chambord i "Bicentenaire de Guillot". Mam też posadzone świeżo Munstad Wood". Lawenda w pąkach, santolina częściowo 'wypadla" po zimie, więc niewiele z niej zostało, zastąpiłam rozchodnikiem, ale jeszcze nie wiem, czy tak zostanie. Rozrasta się zmieniana rok temu rabata po stronie wschodniej ogrodu.