Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Francuskiej

Na Francuskiej

Magdalenka 11:27, 12 gru 2013

Agnieszka_B napisał(a)
A u mnie zero śniegu. Dziwna ta pogoda.

Pozdrawiam ciepło

Agnieszko, śnieg był tylko tego dnia. Następnego znowu było szaro. U mnie tak jest: jednego dnia słońce, a kolejnego pochmurno. Jak dla mnie ok
Pozdrawiam.
Magdalenka 11:29, 12 gru 2013

Welka napisał(a)
My w piątek odwołaliśmy wycieczkę szkolną, macie rację zbyt cenny ładunek by ryzykować (prawie 50 dzieciaków).
Ochota na święta na pewno przyjdzie
Pozdrawiam

Ochota powoli przychodzi. Choinka ubrana, pierniki polukrowane, ciasteczka dla dzieci upieczone. Jeszcze tylko ostatnie większe sprzątanie i robienie wianków... może dziś mi się uda
Pozdrawiam cieplutko.
Magdalenka 11:30, 12 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
U mnie dziś pięknie było Śnieg i słoneczko aż mnie na wianki wzięło Buziaki.

Widziałam Gosiu Twoje wianki. Śliczne są i dużo ich. Ja może dziś w końcu się za nie zabiorę.
Pozdrawiam.
Magdalenka 11:47, 12 gru 2013

Żeby nie było, że wianków wcale nie mam, to pokażę te zeszłoroczne. Już zdobią dom

Czas na kolejne.

malgorzata_s... 21:44, 12 gru 2013

Piękne, biało złoty to mój faworyt
dominika_rew 21:51, 12 gru 2013

Ja też odkopałam zeszłoroczne wianki i po lekkiej modyfikacji wróciły "na salony" Twój ostatni pokazany wianek ze świecznikiem, to cudeńko - sama bym taki przyjęła z chęcią pozostałe dwa również.. pozdrawiam serdecznie!
Magdalenka 10:30, 13 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Piękne, biało złoty to mój faworyt

Gosiu, mój też Już od kilku dni obiecuję sobie, że zabiorę się za nowe wianki...ale jakoś mi to nie wychodzi
Magdalenka 10:36, 13 gru 2013

dominika_rew napisał(a)
Ja też odkopałam zeszłoroczne wianki i po lekkiej modyfikacji wróciły "na salony" Twój ostatni pokazany wianek ze świecznikiem, to cudeńko - sama bym taki przyjęła z chęcią pozostałe dwa również.. pozdrawiam serdecznie!

Widziałam Twoje wianki, śliczne. I te światełka...super klimat
Magdalenka 17:10, 16 gru 2013

Dalszy ciąg dekoracji świątecznych. Uwiłam dziś wianek z gałązek świerka i tui. Kupiłam 3 podkłady ze słomy, myślałam, że starczy na wszystkie...starczyło na 1! Teraz muszę go jeszcze ozdobić.
Dzisiaj choinka U nas od kilku lat króluje stare złoto i miedź. Dodaję tylko pierniki, aniołki i ozdoby z papieru, wykonane z pomocą moich dzieciaczków.

malgorzata_s... 20:00, 16 gru 2013

Jaka piękna choinka. Jaka bogata wow Ja mam dwie choinki. Jedna właśnie złoto miedziana Druga biało zielona albo biała, zależy od nastroju w dniu ubierania Buziaki zostawiam. Niestety dzieci już ozdób robić nie chcą Dorosły