Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Francuskiej

Na Francuskiej

Magdalenka 07:46, 18 lis 2013

U mnie dziś szaro, buro i ponuro. Podobno mają być jakieś przejaśnienia- byłoby super. Kolejna porcja liści spadła z drzew, mus je pozbierać.
Pozdrawiam zaglądających

malgorzata_s... 16:08, 18 lis 2013

U mnie dziś dosyć ładnie ale teraz jest przedziwne światło i wygląda jakby miał spaść śnieg Pozdrawiam.
dominika_rew 10:58, 24 lis 2013

Przeczytałam wątek od początku i zachwycił mnie regał z przetworami - szacun wejście do domu z pięknymi kompozycjami, bardzo mi się podoba pozdrowienia!
malgorzata_s... 12:32, 24 lis 2013

Pozdrawiam
Magdalenka 15:19, 24 lis 2013

dominika_rew napisał(a)
Przeczytałam wątek od początku i zachwycił mnie regał z przetworami - szacun wejście do domu z pięknymi kompozycjami, bardzo mi się podoba pozdrowienia!

Pięknie dziękuję, że do mnie zajrzałaś Słoiczków na półkach powoli ubywa
A ja powoli szykuję się na zmianę kompozycji na świąteczno -zimową.
Pozdrawiam i zapraszam ponownie
Magdalenka 15:21, 24 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Pozdrawiam

Odpozdrawiam, wybieramy się zaraz z dzieciaczkami do kina. Trzeba się trochę rozerwać w ten wietrzny, listopadowy dzień.
Buziaki
dominika_rew 23:10, 24 lis 2013

Magdalenka napisał(a)

Pięknie dziękuję, że do mnie zajrzałaś Słoiczków na półkach powoli ubywa
A ja powoli szykuję się na zmianę kompozycji na świąteczno -zimową.
Pozdrawiam i zapraszam ponownie

Oo, to czekam na inspiracje kompozycyjne, bo mi pomysłów na zmiany brak..
Magdalenka 10:42, 25 lis 2013

Dziś u mnie mała zima W nocy wiało niemiłosiernie, trochę zabieliło okolice. Teraz jest 0 st. C, nadal wieje, słońce czasem wygląda zza chmur. Nie lubię zimy Choć ze słońcem to nawet ją zniosę.
Dobrze, że ogród gotowy, choć muszę jeszcze związać kilka tuj pod domem, bo w ub. roku spadający z dachu śnieg lekko je uszkodził.
Później jedyną rozrywką będzie tylko odśnieżanie.
Oj trzeba się powoli zabierać za pieczenie pierników na choinkę
dominika_rew 19:20, 26 lis 2013

Niestety, u każdego już powoli zima gości... Ale to nic, adwent sie zaczyna za chwilkę, klimat świąteczny powoli się tworzy, po Mikołajkach już pójdzie z górki Pozdrowienia!
Magdalenka 10:38, 27 lis 2013

dominika_rew napisał(a)
Niestety, u każdego już powoli zima gości... Ale to nic, adwent sie zaczyna za chwilkę, klimat świąteczny powoli się tworzy, po Mikołajkach już pójdzie z górki Pozdrowienia!

Dobrze, że Święta coraz bliżej. Jakieś zajęcie będzie, bo w ogrodzie to dopiero w marcu. Teraz u mnie na tapecie konkurs w przedszkolu u dzieci. Temat: Choinka lub ozdoby choinkowe z recyklingu.
Zbieram ciekawe pomysły i materiały. Powoli trzeba zabierać się za wykonanie, bo tak na jedno posiedzenie to nie da rady.
Cieplutko pozdrawiam