Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Francuskiej

Na Francuskiej

Karabela 13:18, 27 lip 2014

Piękne róże, same cudne odmiany. .... gratuluję wuboru i życzę zeby pieknie rosły
anax 10:12, 28 lip 2014

Witaj odrobiłam wszystkie zaległości w Twoim ogrodzie. Ale miałaś ostróżki. Wysiewasz je prosto do gruntu? Ja miałam wrażenie,że jedynie z rozsady można mieć takie efekty. Róże piękne, ja w tym roku też popełniłam nową rabatę z lawendą i różami Artemis.

Pozdrowienia
Ivvvona 22:04, 29 lip 2014

Nadrabiam zaległości, cudowny ogród Bylinówka zachwycająca i te pomidorki - mniamRóżyczki też same piękności. Pozdrawiam upalnie
pawel_snopek 19:48, 31 lip 2014

Ogród Na Francuskiej zachwyca barwami??
Tak to prawda ale jest i miejscem gdzie róże znalazły swój dom
Wszystko mi się podoba a najbardziej wszelakiego rodzaju bylinki kocham je
Magdalenka 22:14, 31 lip 2014

ModraSowa napisał(a)
Cześć Magda. Wpadłam nasycić oczy... W ogrodzie pięknie.
Pewnie przygotowania w pełni, życzenia dla jubilata.
Pozdrawiam

Dziękuję Aniu, ogród w lipcu bardzo lubię. Byliny kwitną, hortensje również...uwielbiam ten czas
Dziękuję również za życzenia dla synusia, imprezka udana A wczoraj wypadł 1 mleczak
Pozdrawiam
Magdalenka 22:16, 31 lip 2014

aga_szsz napisał(a)
Madzia, wieki nie zaglądałam, a teraz oniemiałam. Pięknie! Francuska właśnie tak mi się kojarzy

Pozdrawiam

Dziękuję, że zajrzałaś. Ja do Ciebie zaglądam bardzo często, ale po cichu. Czekam z niecierpliwością na zmiany w Twoim ogrodzie
Magdalenka 22:23, 31 lip 2014

Asiu (Ogród cichy i przytulny), dziękuję że zaglądasz. Różyczki cieszyły moje oczy i radowały nosek, ale nie za długo. Larissa i Piano przekwitły Chippendale też już gubi płatki...ale jest nadzieja- widać nowe pączki

Polecam gorąco "desernik" z musem truskawkowym. Pychotka, szczególnie na upalne dni. Robiłam go również na festyn rodzinny w przedszkolu u moich dzieciaczków- sprzedany jako jeden z pierwszych

Pomidorki dojrzewają, każdego dnia moja Alusia podjada kolejne Takich okazów jeszcze nie miałam, szczególnie jestem dumna z tych wysianych przez siebie

Pozdrawiam ciepło, u mnie znowu pada. Cieszę się, bo wody już naprawdę brakowało dla tych moich kochanych roślinek.
Magdalenka 22:25, 31 lip 2014

Karabela napisał(a)
Piękne róże, same cudne odmiany. .... gratuluję wyboru i życzę zeby pieknie rosły

Karabelo, liczę na kwiaty w przyszłym roku. W tym było ich trochę mało, ale każdy cieszył
Pozdrawiam.
Magdalenka 22:31, 31 lip 2014

anax napisał(a)
Witaj odrobiłam wszystkie zaległości w Twoim ogrodzie. Ale miałaś ostróżki. Wysiewasz je prosto do gruntu? Ja miałam wrażenie,że jedynie z rozsady można mieć takie efekty. Róże piękne, ja w tym roku też popełniłam nową rabatę z lawendą i różami Artemis.

Pozdrowienia

Anax, ostróżki same się wysiały. W ubiegłym roku siałam i później przesadzałam na tą rabatę. Nie spodziewałam się, że same się rozsieją i tyle ich będzie W tym roku posieję je w innym miejscu. Jak nie wzejdą, kupię nasiona i posieję znowu. Myślę, że będą fantastycznym wypełnieniem rabaty z bylinami.
Życzę sobie i Tobie zdrowych i pięknych róż
Pozdrawiam.
Magdalenka 22:33, 31 lip 2014

Ivvvona napisał(a)
Nadrabiam zaległości, cudowny ogród Bylinówka zachwycająca i te pomidorki - mniamRóżyczki też same piękności. Pozdrawiam upalnie

Dziękuję Iwonko Bylinówka w tym roku raduje mnie tylko w połowie. Mus zrobić kolejną zmianę we wrześniu. A pomidorki...pychotka, a jaka radość, że to swoje
Pozdrawiam deszczowo