Śliczne miejsca, wszystko wypieszczone i bujne. Od razu widać że masz rękę do roślin.
Jeszcze będzie pogodnie, może jutro i do Ciebie uśmiechnie się słońce
U mnie wczoraj pogoda w kratkę, a dzisiaj od rana słonecznie i temperatura przyjemna. Pozdrawiam!
Bardzo ciepły i przytulny ten Twój ogród!
A stipy Ci się jeszcze nie wysiały? Ja mam miliony malusieńkich sadzoneczek. Ciekawa jestem czy one jakoś przezimują...
Fotki są piękne takie klimatyczne ja bym jeszcze umieścił w ogrodzie jakieś dynie przy roślinach pięknie by wyglądały w oprawie bylin, traw a te liście na trawniku normalnie pięknotki
Aniu, cieszę się, że Ci się podoba.
Czasami się dziwię, jak to wszystko może na tej "ziemi" rosnąć. Ostatnio przy zmianie kolejnej rabaty, wykopaliśmy ogromny kawał starego, betonowego ogrodzenia i 6 cegieł! Czasem mam już dość. Zastanawiam się, co jeszcze kryje się w tej ziemi. Ale ma to też swoje dobre strony: przy każdym sadzeniu/ przesadzaniu, wykopię wszystko, co tylko się da.
A już w przyszłym roku liczę na tuje- może w końcu nas bardziej zasłonią od ciekawskich spojrzeń.
Witaj Karolinko
Słonko już u mnie jest- od wczoraj Może dziś na dłużej wyjdę do ogródka...
Z rabat w tym roku jestem szczególnie zadowolona, gorzej z donicowymi Tak beznadziejnych jeszcze nie miałamMiał być szał kwiatów, ale niestety nie wyszło. Część pelargonii wcale nie rosła, inne zachorowały...Powoli czyszczę skrzynki i donice, szykuję się do jesieni. Oby była piękna, ciepła i kolorowa
Pozdrawiam.