Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 10:07, 17 lut 2014

JoannA napisał(a)
Super spotkano Małgosiu, widać po uśmiechniętych buziach gospodyni i gości, że bardzo miło spędzałyście czas. I pogoda wyjątkowo dopisała.
pozdrawiam serdecznie

Oj tak super było, miło i wesoło .
Pozdrawiam Joasiu !
Margarete 17:43, 17 lut 2014

Ale sie ruch zrobił na forum, tylu powiadomień o nowych wpisach to ja dawno nie miałam. Ja juz tez z większą częstotliwościa zaglądam na strony sklepów ogrodniczych, ogladam rosliny do kupienia a nie tylko inspiracje i pinterest jak do tej pory. Wszyscy juz chyba tęsknimy do wiosny, oby juz przyszła i....co najważniejsze została na dobre........
Agania 20:03, 17 lut 2014

Małgosiu, ale fajne spotkanko zorganizowałaś, gospodyni pierwsza klasa z Ciebie super, że się spotkałyście, to takie przedwiosenne podładowanie akumulatorów, ale wesoła tak twoja dobermanka ona też miała wiele radości z Waszego spotkania
Bogdzia 21:01, 17 lut 2014

Małgoś macham . Jak sobie poradziłas ze sprzątaniem? Jeden dzień wystarczył????
Zielona 21:12, 17 lut 2014

Po przerwie nadrabiam zaległości, a tu tyyyyyle się działo Przyznam się, że kiedy czytałam Twoje wypowiedzi, a nie widziałam wcześniejszych Twoich fotek, próbowałam sobie wyobrazić, jak wyglądasz. I choć to trudne, kiedy nie zna się nawet głosu wyobrażanej Osoby... tym razem nie pomyliłam się! Pozdrawiam Cię, Małgoś.
Margarete 23:08, 17 lut 2014

Zielona napisał(a)
Po przerwie nadrabiam zaległości, a tu tyyyyyle się działo Przyznam się, że kiedy czytałam Twoje wypowiedzi, a nie widziałam wcześniejszych Twoich fotek, próbowałam sobie wyobrazić, jak wyglądasz. I choć to trudne, kiedy nie zna się nawet głosu wyobrażanej Osoby... tym razem nie pomyliłam się! Pozdrawiam Cię, Małgoś.

.........noooo..nooo.....wygladam jak wygladam..............ja juz jestem babcią przecież...... .....stara......gruba............kudłata....................nic to, ja mam poczucie humoru w kwesti własnej osoby..........ale to wszystko to tylko opakowanie..........
Witam cie Martus u siebie, mi lo ze zajrzałaś. Pozdrawiam !
Margarete 23:15, 17 lut 2014

Bogdzia napisał(a)
Małgoś macham . Jak sobie poradziłas ze sprzątaniem? Jeden dzień wystarczył????

No cos ty Bożenko, zaraz jak pojechałyście to wrzuciłam wszystko do zmywary i zrobiłam sobie przerwe na skoki i złoty medal Stocha a potem reszte rzeczy pochowałam i ok. Ja lubię gości, zamieszanie w domu z tego powodu, a i tak wiele mi na poczatko pomogłysci obie z Anitką.
Margarete 23:17, 17 lut 2014

Agania napisał(a)
Małgosiu, ale fajne spotkanko zorganizowałaś, gospodyni pierwsza klasa z Ciebie super, że się spotkałyście, to takie przedwiosenne podładowanie akumulatorów, ale wesoła tak twoja dobermanka ona też miała wiele radości z Waszego spotkania

Pies był mocno zszokowany bo było kilka całkiem nowych osób na raz, ona zna moich przyjaciół i znajomych a tu... wszyscy nowi, ale to jest towarzyska bestia od razu znalazła sobie przyjaciół, stała pod stołem i układał łeb na kolanach Krys.....
Zielona 23:17, 17 lut 2014

Margarete napisał(a)

.........noooo..nooo.....wygladam jak wygladam..............ja juz jestem babcią przecież...... .....stara......gruba............kudłata....................nic to, ja mam poczucie humoru w kwesti własnej osoby..........ale to wszystko to tylko opakowanie..........
Witam cie Martus u siebie, mi lo ze zajrzałaś. Pozdrawiam !

Witasz mnie... hmm... to ja przyznaję, że stałym podglądaczem jestem. Zaznaczony wątek od dłuższego czasu mam. I czytam Pozwolę sobie ocenić Cię inaczej... Margarete... kobieto......: dojrzała..... zdrowa....o pięknych kręconych włosach Taką wyobraziłam, taką widzę na zdjęciach
Margarete 23:26, 17 lut 2014

Zielona napisał(a)

Witasz mnie... hmm... to ja przyznaję, że stałym podglądaczem jestem. Zaznaczony wątek od dłuższego czasu mam. I czytam Pozwolę sobie ocenić Cię inaczej... Margarete... kobieto......: dojrzała..... zdrowa....o pięknych kręconych włosach Taką wyobraziłam, taką widzę na zdjęciach