Ja też dziękuję za odwiedziny Wam wszystkim : Karolinie-Popcarol, Anicie, Bożence-Bogdzi, Kasi, Magdzie-Nikicie, Małgosi-Margolce, Krysi-Krys, Gabrysi-GabiK wraz z mężem i córcia, za pyszności które przyniosłyście ze soba do jedzenia, za miłe słowa, dobre humory i serdeczną atmosferę.
Dla Nikity szczególne podziekowania za imponujących romiarów tort ogrodowiskowy, był nie dość że śliczny i wypracowany to jeszcze przepyszny.
Krysiu i Magdo - mnie tez było miło poznac was osobiście.
Wszystkim dziekuje za fantastyczne popoudnie i wieczór.
Podpinam link do wątku spotkaniowego założonego przez Bogdzię ( ja nie robiłam zdjęc bo pełniłam role gospodyni a poza tym mam niesprawny aparat ) :
Małgosiu, jeszcze raz dziękuję za wspaniałe popołudnie
Małgoś, chciałam bardzo podziękować za zaproszenie...jest mi niezmiernie miło, że mogłam Was poznać wszystkie osobiście.
Spotkanie świetne (i smakowite), mnóstwo wrażeń, dziewczyny super, ogromniaste dzięki Gosiu miałaś wspaniały pomysł, żeby „skrzyknąć” to spotkanie….jeszcze nie mogę ochłonąć.
Już za Wami tęsknię….następne spotkanie chyba w kwietniu, a kolejne u Bogdzi pod koniec maja.
Obejrzałam relację ze spotkania i pomyślałam że muszę do ciebie zaglądnąć Po pierwsze jesteś moją imienniczką , po drugie zobaczyłam dobermana Małgosiu przebiegłam twój wątek obrazkowo cały.
Znalazłam więcej podobieństw. ja też miałam sunię dobermankę która była z nami 12 lat. Co prawda nie Lunę tylko Diunę ale Lunkę też mam to pinczer miniaturowy więc mini dobermanka Na Ogrodowisko trafiłam też w 2013 roku. Pięknie się zmienił twój ogród od wiosny Podziwiałam też poprzednie wasze spotkania Pozdrowienia od Małgosi dla Małgosi
Witaj Małgosiu,
moja Luna to taki schroniskowy "prawie doberman", ma trzeci kolor - biały który ja dyskwalifikuje jesli chodzi o rasę, ale nie to jest wazne, ważne jest że mamy przyjaciela, stróża domu i ciepłego, kanapowego przytulaka w jednym.
Dziękuje za miłe słowa o moim ogrodzie imienniczko.
A czy ty wstawiłas fotki tej twojej pinczerki na naszym wątku poświęconym naszym zwierzakom albo u siebie ? chetnie ja sobie obejrze.
Pozdrawiam Małgosiu !