Małgoś zaglądam co słychać u Ciebie....i widzę, że z każdym dniem jesteśmy bliżej wiosny. Ja dziś śliwy cięłam (oczywiście za pomocą piły spalinowej i syna)
Miłej niedzieli życzę
To u Ciebie zmiany w domku a i w ogrodzie zaraz sie zaczna bo coraz cieplej . Krokusiki pewnie już kwitną a tulipany w donicach byc może też bo tydzień temu wielkie były , jak zakwitna zrób zdjecia. Miłej niedzieli.
Wczoraj wieczorem zakończyłąm latanie po salonie z meblami, nie ma co pokazywac bo to jeszcze zmiany niedokończone..... teraz mi dywan do nich jeszcze nie pasuje......mus kupic nowy........potem na wiosne remoncik mały zaplanowany (malowanie) itd, itp...
A oto inne cebulowe nieśmiało przebijające sie przez warstwe kory lub żwirku...........
Nie pamiętam które gdzie sadziłam jesienią więc będe miała miłą niespodziankę..........
[i mg size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/53/533465/original.jpg[/img]
Niektóre cebulowe wyłażą już u mnie od grudnia i jeszcze przed Sylwestrem musiałam je okrywac przed mrozami a że zimy prawie nie było więc dlatego dzis wyglądają już na całkiem duże.......tyle że nie kwitna jeszcze...........nie moge sie doczekać....
Peonia krzewiasta dobrze przezimowała i juz tez ruszyła