Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Zielona 09:24, 14 paź 2014

No... Ciociu Kochana... ten telefon robi baaaardzo ładne zdjęcia! Mój tego nie potrafi, ale... ma już prawie dekadę hahahaha /mam telefon "nic-nie-mający"/ Ogród w jesiennych barwach cudny... taki spokojny mimo ostrej czerwieni liści. Paradoksalne, prawda?... nostalgiczne nastroje dopadają nas w takim otoczeniu... Liście też grabię. Kotki mają przy tym niezłą zabawę. Grabie to "wróg" numer jeden rzucają się na nie w przezabawny sposób.
Margarete 10:27, 14 paź 2014

Sebek napisał(a)
Ale dają po oczach te drzewa, aż miło Miec las za płotem to dar, ale jesienią chyba i udręka Choć grabienie liści jest przyjemne, a jak nie to zawsze sprawę można kosiarką załatwić

Tak własnie robię, lecę kosiarką choć i z grabiami tez sie zaprzyjaźniam jesienią biliżej
Margarete 10:29, 14 paź 2014

Mala_Mi napisał(a)
W te i we wte podeptałam po ogrodzie Moje hosty też już żółte...
Za to twoje żurawki są śliczne

Fajnie że wpadłaś Aniu,a ja jakis mam zawsze lęk przed tym co TY powiesz o moim ogrodzie, jakie TY wyrazisz opinie...nie wiem dla czego ale zawsze czuje lekka tremę przed Twoim osądem...
Pozdrawiam!
ANIA 10:37, 14 paź 2014

Piękne barwy jesieni uchwyciłaś. Ślę pozdrowienia spowite mgiełką.
Margarete 10:38, 14 paź 2014

Zielona napisał(a)
No... Ciociu Kochana... ten telefon robi baaaardzo ładne zdjęcia! Mój tego nie potrafi, ale... ma już prawie dekadę hahahaha /mam telefon "nic-nie-mający"/ Ogród w jesiennych barwach cudny... taki spokojny mimo ostrej czerwieni liści. Paradoksalne, prawda?... nostalgiczne nastroje dopadają nas w takim otoczeniu... Liście też grabię. Kotki mają przy tym niezłą zabawę. Grabie to "wróg" numer jeden rzucają się na nie w przezabawny sposób.

Mój poprzedni telefon to był tez ponad 6-letni "niczego nieposiadający", taki bardziej dinozaur wśród telefonów i do tego wszystkiego miał juz porysowaną szybkę tak że żadnego zdjęcia nie dało sie obejrzec nie mówiąc o czytaniu sms-ów lub mms-ów. Przyszedł czas na zmiany

Lubię mój ogród w jesiennej szacie, nawet jak azalie przebarwiają sie pieknie na różne odcienie bordowego koloru a trawy i hosty żółkną, z dnia na dzien przybywa kolorów choć równoczesnie widzę że niektóre drzewa tak jakby gasną, np. sumak octowiec był ogniście czerwony jeszcze w wekend a teraz robi sie bardziej brunatno-bury, za chwile straci liscie całkiem....

Wyobrażam sobie radochę kotków z zabawy i waszą pewnie jeszcze większą radoche z obserwowania ich...
Margarete 10:40, 14 paź 2014

ANIA napisał(a)
Piękne barwy jesieni uchwyciłaś. Ślę pozdrowienia spowite mgiełką.

Oj, Aniu witaj, jak dawno cie u mnie nie widziałam
Fajnie że zaglądasz, musze i ja nadrobić u ciebie wpisy...moze wieczorem
ANIA 10:46, 14 paź 2014

Zapraszam....do wieczora uzupełnie zdjęcia u mnie
Margarete 10:53, 14 paź 2014

ANIA napisał(a)
Zapraszam....do wieczora uzupełnie zdjęcia u mnie

Wpadnę na pewno
Krys 16:01, 14 paź 2014

Małgosiu ale super zmiany w ogrodzie u Ciebie,róże jeszcze tak pieknie kwitną,trawy zachwycaja,kolory cudne pozdrawiam
Margarete 16:35, 14 paź 2014

Krys napisał(a)
Małgosiu ale super zmiany w ogrodzie u Ciebie,róże jeszcze tak pieknie kwitną,trawy zachwycaja,kolory cudne pozdrawiam

Miło czytac miłe słowa Krysiu.
Biuziaki !