Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 09:49, 25 cze 2015

Anita1978 napisał(a)
Tajga piękna! W moim kolorze! Takie roze lubie chyba najbardziej! Obok jasnorozowych, pastelowych, białych....i....wszystkich wogóle
Ładnie masz juz w tym swoim mini ogrodzie! Ja gdybym musiała wybrać tylko pare róz to miałabym problem....hmmmm....chociaż mam kilka faworytek
Twoj Chippendale podobny do mojego....wiec....może moj Chipek nie Chipek to Chipek? Jeśli wiesz o co mi chodzi!
U mnie cały tydzień zimno i na zmianę pada i swieci słońce.....chyba na wasz przyjazd nie odmaluje jednak trawnika i nie pokoloruje wszystkich kwiatów ale na szczęście zapowiadają ładną pogodę!

Patrzyłam na tego twojego Chipka, nie Chipka - dla mnie on za rózowy jest...moja Chippendales jest w tkim lekko brzoskwiniowym odcieniu rózu....ale ja sie nie znam, ja jestem laik różany

Tajga fajna - kolor w komputerze przekłamany, ona jest tak naprawde ciemniejsza, bardziej wpada w bordo - sliczna
Milka 11:04, 25 cze 2015

Małgosiu, aleś nazbierała róż, same cudowne ale jak słusznie zauważasz, oprócz róż też masz pełno piękności
Wiciokrzewy masz akurat mocno pachnące, u mnie znowu będzie zmiana ich miejscówki rozwalam cały ogród... znowu...mi się nie podoba
Jestem oczarowana nasadzeniami doniczkowymi, ależ to lekkie i aż smakowicie to wygląda
a z okazji 18 urodzin, tez kwiatek się należy

wszystkiego naj naj Małgosiu
Margarete 11:52, 25 cze 2015

Milka napisał(a)
Małgosiu, aleś nazbierała róż, same cudowne ale jak słusznie zauważasz, oprócz róż też masz pełno piękności
Wiciokrzewy masz akurat mocno pachnące, u mnie znowu będzie zmiana ich miejscówki rozwalam cały ogród... znowu...mi się nie podoba
Jestem oczarowana nasadzeniami doniczkowymi, ależ to lekkie i aż smakowicie to wygląda
a z okazji 18 urodzin, tez kwiatek się należy

wszystkiego naj naj Małgosiu

Bardzo wielkie dzieki i za zyczenia i za Nostalgie..
Za komplementy dziekuję w imieniu swoim i....róż .
Mój wiciokrzew rosnie z dala od domu, pod lasem na płocie wiec rzadko go mam okazje powąchać, ale dzis spróbuje....drugi mały bliżej domu ale go prawie nie widac..
Kasya 16:00, 25 cze 2015

Wiciokrzew widze, nie choruje ci ?
kupilam malego i jeszcze nie zdązyłam wsadzic a juz mączniaka zlapal,,,,
Margarete 16:41, 25 cze 2015

Kasya napisał(a)
Wiciokrzew widze, nie choruje ci ?
kupilam malego i jeszcze nie zdązyłam wsadzic a juz mączniaka zlapal,,,,

Nie w tym roku nie choruje, mączniaka nigdy nie miał ale czesto był az lepki od mszyc....od 10 lat tak co 3 rok atakuja go mszyce i to tak moćnoże jest cały czarny na łodyzkach.
Bogdzia 22:29, 25 cze 2015

Obejrzałam ogródkowe zdjecia i az sie dziwie ze tyle masz tego wszystkiego , zawsze kwitnąco u Ciebie, w sobotę sprawdze czy to prawda
Kasik 23:14, 25 cze 2015

Małgosiu- u mnie pokazałam rózyczki.
Kasya 23:15, 25 cze 2015

a wy znowu w weekend imprezujecie ?
yolka 00:16, 26 cze 2015

Słonecznej i ciepłej soboty życzę, miła atmosfera zapewniona niezależnie od pogody
Margarete 09:41, 26 cze 2015

Bogdzia napisał(a)
Obejrzałam ogródkowe zdjecia i az sie dziwie ze tyle masz tego wszystkiego , zawsze kwitnąco u Ciebie, w sobotę sprawdze czy to prawda

A sprawdzaj....zapraszam Ogród otwarty dla miłych gości
Te róże to nie moja zzasługa właściwie -powinnam Wam wszystkim ogrodowiskowym dziewczynom dziekować - na pierwsze 2 sztuki(Eden rose + Igrid Bergmann) namówiły mnie Karolina z Anitą - Aniplą w pierwszym sezonie mojego ogródkowania, u nas pod halą sportową, potem ty podarowałaś mi Milky Way i Pink Fairy (jeszcze nie kwitnie ale ma duzo paków), z kolei Kasia-Luiza namówiła mnie w Kutnie na Chippendales - chwała jej za to bo on rzeczywiście sliczny i obficie kwitniecały sezon i zdrowiutki jest, z kolei od naszej Anity dostałam cudnego Artemisa....a dalej juz poszło ...sama kupiłam Ascot, Pastelle, Tajge i ostatnio Leonardo..........i tak jakoś 10 krzewów się zrobiło