Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

popcorn 12:49, 17 lis 2015

Gosia, jak zdrówko?? Dziewczyny u Ciepłuchy były, a do mnie to juz nikt? buu nie żebym chciała kupować, ale na kawkę że nie wstąpiłyście? no foch normalnie!
Jak nie wyjadę, to 05.12 zapraszam
Margarete 14:52, 17 lis 2015

Krys napisał(a)

Małgosiu byłyśmy dzisiaj z Bożenką i nową Anią u Ciepłuchy tylko wariatki ogrodowiskowe kupuja w listopadzie rh ,jestesmy zaproszone na 5.12 choc jak Ania powiedziała dywanu specjalnie dla nas rozkładac nie będą ,smiała sie jak powiedziałam ,że my z Ogrodowiska
Kupiłam Petera Tigerste szt.2 i Jana III Sobieskiego i 4 azalie Marucha i jak ja teraz to wsadze jak wieje niemiłosiernie zimny wiatr ,to wszystko przez Bożenkę
Juz sie ciesze na spotkanie 5 grudnia

zdrówka Małgosiu

No niby już łaże do pracy ale siorbie nosem dalej, wszystko mi siedzi w gardle i w zatokach.....słaba jestem , wracam do domu po pracy i wchodze pod koc.......takie mam chorowanie na pół etatu....
Margarete 14:55, 17 lis 2015

Bogdzia napisał(a)

Krysiu a ładnie to tak na mnie winę zwalac? Przecież ja Cie nie namawiałam , sama u mnie w watku na zakupy chciałas jechac, dowód tam jeszcze jest.U mnie tez wieje okropnie. Postawiłam doniczki na przymiarkę i zaraz eMa muszę zdyscyplinowac zeby sadził. Małgos nie wychodz z domu , bardzo wieje. Buziaki.
PS. Nowa Ania śliczna dziewczyna.

Staram sie w ogóle nigdzie nie łazic...tylko do auta, do pracy i znów do auta i do domu...i leżę, nic nie robie ani w domu ani w ogrodzie...może za kilka dni wrócę do normy bo póki co to licho sie czuje....
Margarete 14:57, 17 lis 2015

rozark napisał(a)

to nie grab tylko kosiarką zbieraj

Tak zrobiłam poprzednio ale teraz nie da rady, bo mokro i gruba warstwa lisci z mojego wielkiego drzewa....mus to ręcznie pozbierac, z tym że nie wiem kiedy....jak wydobrzeję, mówi sie trudno...
Ale u ciebie tez utrapienie jesienia bo asz dże drzewa wokół, a moze juz pozbierałas wszystko...
Pozdrawiam Reniu!
Margarete 14:59, 17 lis 2015

11stokrotka napisał(a)
Małgosiu, pozdrawiam

Hej Małgosiu, witaj,
pamietam że miałam ci dać kontakt do naszego pana kajakowego w okolicach Wysokiej w lubuskiem, ale gdzies posiałam ten jego numer kontaktowy - naprawde szukałam, nie zapomniałam o twojej prosbie tylko nie znalazłam....moze wyrzuciłam w ferworze porządków po powrocie z urlopu...nbie wiem..
Dzieki że wpadasz
Buziak!
Margarete 15:01, 17 lis 2015

popcorn napisał(a)
Gosia, jak zdrówko?? Dziewczyny u Ciepłuchy były, a do mnie to juz nikt? buu nie żebym chciała kupować, ale na kawkę że nie wstąpiłyście? no foch normalnie!
Jak nie wyjadę, to 05.12 zapraszam

Ja tam ci zycze żebys pojechała, i zbierała kolejne doswiadczenia i wrażenia z kolejnego egzotycznego miejsca, a potem sie spotkamy zima u mnie i pokażesz foty, poopowiadasz...
Ze zdrowiem juz lepiej, dziekuje ale nie wydobrzałam do końca.......dochodze do wniosku że to kwestia wieku, pesel sie kłania, kiedys szybciej dochodziłam do siebie a teraz leżałam tydzien, kurowałam sie i...jeszcze mnie trzyma...
polinka 15:14, 17 lis 2015

Margarete napisał(a)

No niby już łaże do pracy ale siorbie nosem dalej, wszystko mi siedzi w gardle i w zatokach.....słaba jestem , wracam do domu po pracy i wchodze pod koc.......takie mam chorowanie na pół etatu....

To się nazywa chorowanie w XXI w.

Pozdrawiam ciepło Małgoś
rozark 15:33, 17 lis 2015

Margarete napisał(a)

Tak zrobiłam poprzednio ale teraz nie da rady, bo mokro i gruba warstwa lisci z mojego wielkiego drzewa....mus to ręcznie pozbierac, z tym że nie wiem kiedy....jak wydobrzeję, mówi sie trudno...
Ale u ciebie tez utrapienie jesienia bo asz dże drzewa wokół, a moze juz pozbierałas wszystko...
Pozdrawiam Reniu!

Liśćmi się zajął M
Krys 21:28, 17 lis 2015

Małgosiu musisz wyzdrowiec do 5.12 jesteśmy zaproszone do Ciepłuchy ,Pani z obsługi klientów detalicznych dzwoniła i pytała ile osób bedzie i zaprasza
Bogdzia 21:44, 17 lis 2015

Gosiu zdrówka natychmiast bo bardzo długo to juz trwa.