Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 23:55, 03 sty 2016

makkasia napisał(a)
Małgosiu ściskam noworocznie. Pięknie u Ciebie, świątecznie. Ja nie mam kominka ale może niedługo jakaś koza zamieszka z nami
macham

Życzę ci tego, żywy ogień w domu ma w sobie moc...
Pozostałe marzenia niech ci się też spełnią w 2016 roku !!!
Dzięki za życzenia
Margarete 23:57, 03 sty 2016

paniprzyroda napisał(a)
Pomyślności nie tylko ogrodowej w Nowym Roku Małgosiu Ci życzę I "moja" Danusia też
Kominka jeszcze nie mam, ale łazienkę w nowym już przetestowałam

Dziękuję za życzenia od ciebie i od Danusi
Wzajemnie udanego roku 2016!!!
Margarete 00:03, 04 sty 2016

Mrozisko za oknem skutecznie odstraszyło mnie dzisiaj od spacerów i wyjścia choć na chwilę do ogrodu
Jedynie wyszłam na moment po drewno do kominka i by dosypać sikorkom jedzonka bo uwijają się i szybko znika.
Jutro rano pobudka do pracy, mróz, skrobanie auta, koniec laby świąteczno-noworocznej.....dobrze że za 2 dni znów wolne...A potem to dopiero wiosną....
an_tre 01:21, 04 sty 2016

Pozdrawiam w Nowym Roku bardzo pracowitą dziewczynę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 10:03, 04 sty 2016

Ja też skrobię auto, na dodatek pracowałam w drugi dzień świąt i Nowy rok na ochotnika(koledzy ucieszeni w tym roku). U mnie - 14 wszystko pokulone- trochę osłoniłam, u mnie na dodatek wieje. Moje naturalne osłony jeszcze nie urosły. Dobrego roku życzę
Mala_Mi 18:02, 04 sty 2016

Małgosiu.. ciepłka z sercu na ten rok życzę.. i jak twoja piesa.. chowam sie w domciu przed zimnem.. oj jak ja nie lubię zimna... Starość to czy coś innego.. brrrr
Bogdzia 19:12, 04 sty 2016

Mam nadzieję ze juz zdrowa jestes jak do pracy poszłas. Buziaki przesyłam.
Margarete 16:39, 05 sty 2016

Bogdzia napisał(a)
Mam nadzieję ze juz zdrowa jestes jak do pracy poszłas. Buziaki przesyłam.

Tak, tak zdrowa.......dzieki za troskę.
Od poczatku roku dostałam przyspieszenia i ciagle jestem w pędzie....w pracy, w domu.........
Buziaki!
Margarete 16:42, 05 sty 2016

Mala_Mi napisał(a)
Małgosiu.. ciepłka z sercu na ten rok życzę.. i jak twoja piesa.. chowam sie w domciu przed zimnem.. oj jak ja nie lubię zimna... Starość to czy coś innego.. brrrr

Dzieki za życzenia Aniu,
.....jaka starość....ty młoda kobieta jesteś jeszcze i duchem i ciałem......po prostu nie lubisz zimy, ja tez nie lubie...ale do pierwszego dnia wiosny już (??!!) tylko pozostało 70 dni........jakos damy radę
Margarete 16:43, 05 sty 2016

yolka napisał(a)
Ja też skrobię auto, na dodatek pracowałam w drugi dzień świąt i Nowy rok na ochotnika(koledzy ucieszeni w tym roku). U mnie - 14 wszystko pokulone- trochę osłoniłam, u mnie na dodatek wieje. Moje naturalne osłony jeszcze nie urosły. Dobrego roku życzę

Dzieki za zyczenia, mróz dzis troche lżejszy i snieg ma spaść w najbliższych dniach - może te nasze ogrody jakoś to przezyją...
Pozdrawiam Jolcia!