Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 20:51, 14 gru 2015

jankosia napisał(a)
Tak ładnie Małgoś u Karoliny napisałaś że aż przyszłam. Tylko nie mam nic mądrego do powiedzenia, nic takiego co mogłoby przebić twoje słowa. Jesteś piękną kobietą wiesz? Całusy

zaczerwieniłam się i wzruszyłam...ale to taki czas teraz dla mnie szczególny...miło to czytać
To bagaż doświadczeń i złych oraz dobrych niespodzianek od losu plus własne przemyślenia......ale receptę na swój problem każdy i tak musi wypracować sobie sam.
Agania 20:57, 14 gru 2015

Berberys Green Carpet przecudny i jaki już z niego dostojny okaz, u mnie też ptasia stołówka już wisi.....czekam na zimę i śnieg, ptaszki w końcu dojrzą to co dla nich najlepsze
Kasya 21:08, 14 gru 2015

Margarete napisał(a)

Posadziłam od razu ale licho coś wygląda, zobaczymy wiosna Kasiu.
Miło że wapdasz, ja gonie w piętkę cały czas, praca i praca po pracy...czas na forum ograniczony
Buziaki!

zagladam glownie z telefonu wiec malo pisze
Margarete 16:34, 15 gru 2015

Agania napisał(a)
Berberys Green Carpet przecudny i jaki już z niego dostojny okaz, u mnie też ptasia stołówka już wisi.....czekam na zimę i śnieg, ptaszki w końcu dojrzą to co dla nich najlepsze

Aganiu green carpet ma juz 15 lat, podobnie jak te wysokie tuje obok, lubie go bardzo o kazdej porze roku, wiosna startuje wczesnie i jest taki zieloniuteniki, taką świeżą zielenia, potem ładnie zakwita na żólto, a jesienią tez zdobi rudo-czerwony, zimą bez liści uwodzi owockami na kolczastych pustych gałęziach....

Ptasia stołówka nie działała tylko jeden dzien z powodu silnych wiatrów, teraz juz równo wyżeraja sikory i inne latające stwoty, dzis juz dokładałam im słonecznika bo własnie słonecznik cieszy sie najwiekszym zainteresowaniem i znika....

Ja na zime nie czekam, ale podgladac ptaki lubie dlatego wszystkie 3 karmniki mam w jednym miejscu, dobrze widocznym z kanapy z salonu przez tarasowe okno....
Buziam Aga!
Margarete 16:34, 15 gru 2015

Kasya napisał(a)

zagladam glownie z telefonu wiec malo pisze

Pszczelarnia 17:03, 15 gru 2015

I masz najładniejszego Green Carpeta na Ogrodowisku.
yolka 17:15, 15 gru 2015

Berberys piękny, a to fioletowo kwitnące drzewko z lewej strony to lilak czy coś innego, bardzo mi się podoba
Margarete 20:24, 15 gru 2015

Pszczelarnia napisał(a)
I masz najładniejszego Green Carpeta na Ogrodowisku.

Dzięki za komplement w imieniu swoim i......berberysa..
Margarete 20:26, 15 gru 2015

yolka napisał(a)
Berberys piękny, a to fioletowo kwitnące drzewko z lewej strony to lilak czy coś innego, bardzo mi się podoba

Tak to mój wiekowy lilak pablin....pierwsza roślina posądzona przez nas w naszym nowym ogrodzie, przed 15 laty....

rozark 08:29, 16 gru 2015

Małgosiu macham fajnie, że jedziesz