Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

yolka 08:47, 20 mar 2016

Pozdrawiam dla wszystkich
AnnaCh 11:09, 20 mar 2016

Ale imprezka Pozdrawiam.
Bogdzia 11:59, 20 mar 2016

Gosiu nie bede wchodzic do wszystkich jak juz mówiłam ale u Ciebie zostawiam podziękowania za miły dzień dla Ciebie jako gospodyni i wszystkich pozostałych dziewczyn , szczególnie dla tych nowych które okazały sie swietnymi dziewczynami i na pewno będą tworzyc z nami zgrana coraz większą grupę łódzką. Buziaki dla wszystkich i do 30 kwietnia.
AgataP 12:24, 20 mar 2016

Małgoś, ogromnie dziękuję że mnie wprowadziłaś do Waszej grupy, dawno nie bawiłam się tak świetne. Wszystkie jesteście super, z każdą dzień by się nie nudził pozdrawiam i do zobaczenia
Margarete 15:22, 20 mar 2016

AgataP napisał(a)
Małgoś, ogromnie dziękuję że mnie wprowadziłaś do Waszej grupy, dawno nie bawiłam się tak świetne. Wszystkie jesteście super, z każdą dzień by się nie nudził pozdrawiam i do zobaczenia

I vice versa nam wszystkim bardzo przypadłaś do gustu, ze swoją otwartością i poczuciem humoru.
Dziękuję za miło spędzony wspólnie czas!
Margarete 15:25, 20 mar 2016

Bogdzia napisał(a)
Gosiu nie bede wchodzic do wszystkich jak juz mówiłam ale u Ciebie zostawiam podziękowania za miły dzień dla Ciebie jako gospodyni i wszystkich pozostałych dziewczyn , szczególnie dla tych nowych które okazały sie swietnymi dziewczynami i na pewno będą tworzyc z nami zgrana coraz większą grupę łódzką. Buziaki dla wszystkich i do 30 kwietnia.

Oj tak do następnego! Bo mam niedosyt po wczorajszym

Dziękuję za prezenty (gdzie ja je posadzę ?!?!)
I za to że byłyście....
Margarete 15:29, 20 mar 2016

AnnaCh napisał(a)
Ale imprezka Pozdrawiam.

Oj tak działo się wczoraj oj działo...
Mam nadzieje Aniu że i ty następnym razem dołączysz do naszej grupy....bo ty przecież też masz do nas niedaleko...
Margarete 15:30, 20 mar 2016

yolka napisał(a)
Pozdrawiam dla wszystkich

Dziękujemy bardzo!
jankosia 15:32, 20 mar 2016

Małgosiu, ja też napiszę tylko u ciebie. Mąż mi zajął stacjonarny komputer pod pretekstem wgrania jakiś sterowników i ja bidna znowu tylko z telefonem
Fajnie było, co tu dużo gadać. Trochę zmarzły uszy w ogródku to się przy kominku pogrzałyśmy, a kto mógł to nawet od środka Fajna ta nasza grupa, zgrana, dobrze wszystkie gotują... Nic tylko się spotykać co chwilę i kolejne wycieczki organizować
Caluśki Małgoś dla ciebie i wszystkich obecnych wczoraj dziewcząt
Margarete 15:33, 20 mar 2016

Luteczka napisał(a)
cześć, u nas o 7 rano to porządny szron był, też się zastanawiam czy zdjąć szmatę, może na dzień zdejmować a na noce jeszcze zakładać?

Wczoraj zdjęłam na waszą wizytę ale miałam sporo obaaw. A wieczorem przykryłam agro stokrotki przed domem..