Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Pszczelarnia 13:16, 19 kwi 2016

Piękny czas startu w Twoim ogrodzie. A magnolie to przodownice w nim. I piwonie drzewiaste. Nie znałam tej Pirouette. Ale już "choruję" na Galaxy i Merill. Tylko skąd wziąć miejsce, zwłaszcza, że lubię też inne duże drzewa?
malgorzata_s... 13:21, 19 kwi 2016

Margarete napisał(a)

Munsted Wood, Paschmina i trzeciej nazwy nie pamietam ( to prezenty sa )

Niestety z braku miejsca niezbędna jest rewolucja na rabacie....zdjecie darni, poszerzenie, przesadzenie rosnących tam roslin, grubsza robota....
Jeszcze mam Pastelle do przesadzenia bo zakrzyczana jest.

Na tę pierwszą to Justyna mnie namawia bardzo
Krys 13:31, 19 kwi 2016

Margarete napisał(a)

Możemy ci kupic Ewciu, zaden problem, albo jedx sama z nami

Ewa zaobacz u mnie Piroutte kupiona w zeszły mroku za 36zł u Zymona tak jak Małgosia
Krys 13:34, 19 kwi 2016

Margarete napisał(a)

Dzieki Krysiu
Cały czas mysle o tym że sie z toba nie zobacze w sobote...szkoda

Małgosiu mnie tez szkoda,ale musze! uporzadkowac to co mam i zrobic w koncu trawnik a to juz wyzwanie bedziemy sie wtedy spotykac na spokojnie przynajmniej dla mnie i jak bedziecie u mnie nie bedzie mi wstyd .
AgataP 16:07, 19 kwi 2016

Margarete napisał(a)

Tak a jedziesz z nami ? Mam wolne miejsce w aucie

Małgoś dziękuję za zaproszenie, ale w sobotę przyjeżdża do mnie Mama odpocząć trochę na świeżym powietrzu Chciała zobaczyć tulipanki, bo tylko zdjęcia ode mnie dostaje
Zróbcie zdjęcia i udanych zakupów życzę.
Buziaczki dla Was.
AgataP 16:08, 19 kwi 2016

Krys napisał(a)

Małgosiu mnie tez szkoda,ale musze! uporzadkowac to co mam i zrobic w koncu trawnik a to juz wyzwanie bedziemy sie wtedy spotykac na spokojnie przynajmniej dla mnie i jak bedziecie u mnie nie bedzie mi wstyd .

Krysia czego się wstydzić ?? Nie widziałaś mojego pierdzielnika, Ewca Luteczka mało zawału nie dostała jak tam ją doprowadziłam hahaha
Wszystko powoli i w swoim czasie
AnnaCh 21:19, 19 kwi 2016

AgataP napisał(a)
Krysia czego się wstydzić ?? Nie widziałaś mojego pierdzielnika, Ewca Luteczka mało zawału nie dostała jak tam ją doprowadziłam hahaha
Wszystko powoli i w swoim czasie
Chyba nie widziałaś mojego pierdzelinika od północy, za wiatą Nie wiem kiedy ja to ogarnę, sama chyba za 20 lat...
ALe tak jak piszesz spokojnie i w swoim czasie
Agania 11:27, 20 kwi 2016

Małgoś tulipanki, o które pytałaś to Queen of Marvel, ładnie kwitną już drugi rok bez wykopywania cebulek

Kasya 11:31, 20 kwi 2016

Tulipanki notuje
Agania 11:33, 20 kwi 2016

Kasya napisał(a)
Tulipanki notuje

Warto zanotować