Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Luteczka 11:58, 15 lip 2016

Wiesz Małgosiu ja mam tylko pomarańczowe to chętnie przyjmę po prostu inne kolory.
Ale tylko jeśli będzie można podzielić. Będę dźwięczna niezmiernie
ZieloneWrota 12:00, 15 lip 2016

Małgoś jak to dobrze że w realu widziałam twój ogród, mam teraz całkowity obraz a jak ślimaki skutecznie latać nauczyłam i mam nadzieję że omijają twoje roślinki jak coś daj znać będziemy szkolić je w lataniu, ale ale leżaczki to tak specjalnie przed nami pochowałaś nie było ich w tym miejscu , czyściec wsadzony i niech mu pan ziemię lekką da pozdrawiam
sylwia_slomc... 13:22, 15 lip 2016

Fajny ten placyk z grillem Rośliny bujnie rosną
anna_t 13:31, 15 lip 2016

Małgoś idealne połaczenie jeżówek i liliowcow, fajnie kolory zagrały u mnie trawa też juz do koszenia ale tez leje non stop. a jak teraz chwila bez deszczu to M w pracy..
wczoraj chyba był u mnie tajfun! zastanawiałam się czy placu zabaw nie wyrwie
Wendy79 20:44, 15 lip 2016

Margarete napisał(a)
I liliowce.........

Małgosiu, co to za roślinka z fioletowymi główeczkami "a la czosnek"?
yolka 20:56, 15 lip 2016

lawenda śliczna, moja już przekwitła, dość szybko, nie wiem czy to nie jest wina zbyt bogatej gleby, tak samo krótko kwitły juki. Fajny kolorowy masz ogród Małgosiu
yolka 21:19, 15 lip 2016

Pisałaś u kogoś, że Ewa Luteczka chce liliowce - mogę się podzielić - rozrosły mi się. muszę zajrzeć do Ewy
Margarete 22:19, 15 lip 2016

Wendy79 napisał(a)

Małgosiu, co to za roślinka z fioletowymi główeczkami "a la czosnek"?

To czosnek główkowaty, cebulki sadzone jesienią, wysoki i fajny ale tu na tej rabacie trochę się wyłożył bo walczył o słońce z liliowcami które mają dużo wysokich liści. Na jesieni muszę go stąd przesadzic pod sam płot za liliowce albo w zupełnie inne miejsce.
Margarete 22:22, 15 lip 2016

yolka napisał(a)
Pisałaś u kogoś, że Ewa Luteczka chce liliowce - mogę się podzielić - rozrosły mi się. muszę zajrzeć do Ewy

Tak Ewa chciała jakieś inne kolory niż te najpopularniejsze pomarańczowe. Ja swoje też mam podarowane od Bogdzi i Karoliny.
Margarete 22:24, 15 lip 2016

yolka napisał(a)
lawenda śliczna, moja już przekwitła, dość szybko, nie wiem czy to nie jest wina zbyt bogatej gleby, tak samo krótko kwitły juki. Fajny kolorowy masz ogród Małgosiu

Dzięki
Moja lawenda za to wybujała jest. Kiedyś była normalna a teraz do połowy uda mi sięgają....