Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Kasya 20:00, 11 lip 2016

Malgosiu, teraz palibiny wypuszczaja mlode pędy, przycinasz je ?
Margarete 20:01, 11 lip 2016

frezja napisał(a)
Waleczna jesteś w tym ogrodzie...zmiany, jakie by nie były zawsze cieszą

fotki "przed i po" fajnie się ogląda. Jak się ma MW ?

Dzięki Ewciu za uznanie
Mój MW pięknie kwitnie, bez przerwy od dnia zakupu, wiadomo jest nieduży i kwiatki jeden czy dwa ale za to cały czas, jedne przekwitają a inne się pojawiają, nie ma przerwy. A twój egzemplarz jak się sprawuje?
anna_t 20:08, 11 lip 2016

Margarete napisał(a)

Wczoraj sadziłam te jeżowki i trawki które jak widziałaś kupiłam w sobotę. Potem cięłam żywopłot z ligustrów a to niełatwe zadanie bo przez rabatę i rozrośnięte na niej rośliny mam tam utrudniony dostęp. Tnę go ręcznie nożycami akumulatorowymi żeby znowu nie przeciąć kabla. Wciskałam się między krzaczory, cięłam i zbierałam z kory poobcinane kawałki...uff.
Potem nawoziłam rośliny konewką a na końcu podlewałam ponad godzinę. A jeszcze wcześniej obcinałam rozrośnięte krzaczory bo ogród mam mały a rośliny rosną i trzeba trzymać je w ryzach - 3 taczki czubate gałęzi wywiozłam..... A potem padłam...

szalona kobieto
a gdzie fotki się pytam?
frezja 20:14, 11 lip 2016

Margarete napisał(a)

Dzięki Ewciu za uznanie
Mój MW pięknie kwitnie, bez przerwy od dnia zakupu, wiadomo jest nieduży i kwiatki jeden czy dwa ale za to cały czas, jedne przekwitają a inne się pojawiają, nie ma przerwy. A twój egzemplarz jak się sprawuje?

Mój ostatecznie wylądował w donicy..równie pięknie kwitnie i cieszy oko, a raczej zmysł zapachu
Kuba 20:21, 11 lip 2016

Pokazałaś wspaniałe zmiany i udowodniła że można dokonać wielkich przemian, wystarczy chcieć
A skoro inni Ci czegoś w ogrodzie zazdroszczą nie będę gorsza i POzazdroszczę Ci kwitnącej MW, moja ledwo dyszy
Kasya 20:24, 11 lip 2016

Margarete napisał(a)

Już jest cudna

a ja dzisiaj pojechalam i tez kupilam jeszcze jedna na pniu
popcorn 21:54, 11 lip 2016

Margarete napisał(a)

Wczoraj sadziłam te jeżowki i trawki które jak widziałaś kupiłam w sobotę. Potem cięłam żywopłot z ligustrów a to niełatwe zadanie bo przez rabatę i rozrośnięte na niej rośliny mam tam utrudniony dostęp. Tnę go ręcznie nożycami akumulatorowymi żeby znowu nie przeciąć kabla. Wciskałam się między krzaczory, cięłam i zbierałam z kory poobcinane kawałki...uff.
Potem nawoziłam rośliny konewką a na końcu podlewałam ponad godzinę. A jeszcze wcześniej obcinałam rozrośnięte krzaczory bo ogród mam mały a rośliny rosną i trzeba trzymać je w ryzach - 3 taczki czubate gałęzi wywiozłam..... A potem padłam...
szacunek!!!
lało u Was też? ucieszyłam się, bo miałam podlewać
zmiany REWELACJA!!!

buziaki!
Margarete 23:04, 11 lip 2016

Kasya napisał(a)

a ja dzisiaj pojechalam i tez kupilam jeszcze jedna na pniu

Kaśka....
Też Pink Diamond jak moja?
Margarete 23:09, 11 lip 2016

popcorn napisał(a)
szacunek!!!
lało u Was też? ucieszyłam się, bo miałam podlewać
zmiany REWELACJA!!!

buziaki!

Lało już ze trzy razy dziś mocno i nadal pada choć teraz trochę mniej intensywnie. Ale dobrze że popada dla ogrodu to dobrze. Żeby tylko te nawałnice ludziom nie napsociły bo znowu pokazują w TV pozrywane dachy i podtopione ulice...
Buźka!
Kasya 23:15, 11 lip 2016

Margarete napisał(a)

Kaśka....
Też Pink Diamond jak moja?

Silver dollar
Jest większy wybór ale dużo jest młodych słabo rozgalezionych jeszcze, ale to kwestia 1 sezonu