Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Milka 16:09, 19 sie 2013

Margarete napisał(a)

Irenko, AlycoLK - wrzuce, wrzuce i fotki z ogrodu i fotki z wyjazdu ( bo oczywiscie tez fotografowałam ... co ? ... głównie rośliny...) ale jak bede w domu, póki co pierwszy dzien w pracy po urlopie - nie moge sie przyzwyczaic..

wcale się nie dziwię spokojnie, poczekamy
grembosia 22:59, 19 sie 2013

Margarete napisał(a)
Ziołowy ogródek w pełnym rozkwicie

Zainspirowałaś mnie, dzięki
Wrzucaj świeże fotki.
08:28, 20 sie 2013
To urlop udany,tym bardziej,że ogród przez ten czas miał opiekę,pozdrowienia dla mamy
Miłego dnia
Margarete 10:00, 20 sie 2013

grembosia napisał(a)

Zainspirowałaś mnie, dzięki
Wrzucaj świeże fotki.

Ojej ale sie cieszę, że mogłam ciebie czymś zainspirować....
Będą fotki, będą......wczoraj padało więc nie udało sie zrobić fotek, może dzisiaj
Margarete 10:03, 20 sie 2013

Anulka napisał(a)
To urlop udany,tym bardziej,że ogród przez ten czas miał opiekę,pozdrowienia dla mamy
Miłego dnia

Oj tak, bardzo udany - pogoda super, jeziora też....
Dzieki ze wpadłas Anulko - zaglądałam do ciebie, ale sie u ciebie dzieje... będzie pieknie.... Czekam na finał zmian i na foty.
Wzajemnie miłego dnia!
popcorn 11:39, 20 sie 2013

hej, zaglądam! pozdrawiam
12:24, 20 sie 2013
Margarete napisał(a)

Oj tak, bardzo udany - pogoda super, jeziora też....
Dzieki ze wpadłas Anulko - zaglądałam do ciebie, ale sie u ciebie dzieje... będzie pieknie.... Czekam na finał zmian i na foty.
Wzajemnie miłego dnia!

O tak...ogród i wszystko dookoła zmieniło się,czuje to każda moja kosteczka a mąż jak nowo narodzony i pełen zapału,pyta się tylko..co jeszcze masz w planach do zrobienia A mi się chce odpoczynku...o właśnie mnie woła,mam doglądnąć taras
Miłego dnia Małgoś
Margarete 23:15, 20 sie 2013

U nas dzis po południu znów pada - więc zdjęcia ogrodowe wyszły mi kiepskie, takie, zamazane i niektóre rosliny fotografowałam z lampą błyskową bo zachmurzone niebo spowodowało że wczesnie robiło sie ciemno.
Ale dobrze że pada, deszcz potrzebny roslinom, może trawa znów nabierze intensywnie zielonego koloru, i podlewanie mnie ominie - same plusy...
Margarete 23:17, 20 sie 2013

Najpierw ...jej wysokość róża Ingrid Brgman... dosłownie "wysokośc" o wystrzeliła tym kwiatem mocno w góre, to już chyba ostatni kwiat na tym krzewie, a sadziłam ją wiosna i miała chyba razem od wiosny z 7-8 kwiatów
Margarete 23:21, 20 sie 2013

Moje zakupy trawek dokonane razem z dziewczynami w trakcie ostatniego spotkania w dn. 10.08. posadzone, oto one :
carexy

niebieskie trawki festuca

no i stipa... szkoda,że w szkółce była tylko jedna, ostatnia sztuka stipy bo wygląda super...